Sokak partileri sizi bekliyor

2012’ye veda edip 2013’ü karşılamaya hazırlandığımız bugün, İstanbul’da sokak partileri dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Taksim Meydanı’nın kapalı olması nedeniyle 2013 yılbaşı gecesinin en popüler adresi son yıllarda olduğu gibi Nişantaşı olacak. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün her yıl olduğu gibi kırmızı halı serip karnaval yeri gibi süslediği Abdi İpekçi Caddesi ve Atiye Sokak’ta her adreste ayrı eğlence var.
Atiye Sokak’taki Salon Salomanje’de sıcak şaraplı mönü, Elio ve Hardal’da yeni yıl yemeği, Kav Butik’teki DJ’lerin performansı sizi bekliyor.
Abdi İpekçi Caddesi’ndeki ışıklandırma ve yolun iki tarafına dizilen kurşun askerlerin yanı sıra meydana kurulan sahnede birçok sanatçı performans sergileyecek. Beymen Brasserie, Lilu ve Cento Per Cento, performansları en iyi izleyebileceğiniz yerler. Eğlence mahallenin barı Biber ve Sess’te devam edecek.
Ortaköy Meydan ve Bağdat Caddesi de yeni yıl kutlamaları için özel organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Beşiktaş Belediyesi’nin geçen aylarda yenilenen Ortaköy Meydanı’nda düzenleyeceği Yeni Yıl Partisi’nde Feridun Düzağaç sevilen şarkılarını seslendirecek ve DJ’ler performanslarıyla partiye renk katacak.

Kar tatilcileri

Haberin Devamı

İş, sanat ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim, 2013’ü karşılamak için yollara düştü. Yurtdışı adreslerin yanı sıra aralarında Metin-Aslı Şen, Gülay Kamaz, Selen Keçeli ile Tuncer Öztarhan’ın da olduğu birçok ünlü ismin tercihi Uludağ ve Kartalkaya oldu.

Yıldızlı yılbaşı

 Antalya’daki Mardan Palace Otel, yeni yılı Demet Akalın, Gülşen ve Ozan Çolakoğlu ile karşılıyor. Otelin içinde hizmet veren Club Monkey’de ise Ukraynalı grup Moonlight Shadow sahne alacak.

Serdar Ortaç Kıbrıs’ta

Kıbrıs’taki Cratos Premium’da Serdar Ortaç sahne alıyor. Ortaç, dans gösterileri eşliğinde  sevilen şarkılarını seslendirirken, eğlence geç saatlere kadar sürecek.

Zirvede yeni yıl

Uludağ Büyük Otel’de yılbaşı gecesinde klarnetçi
sahneye çıkacak.


 

Yazarın Tüm Yazıları