GeriSeyahat Sokak Panorama
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Sokak Panorama

Sokak Panorama

BARBER'S CLUP

Levent'te, 4. Gazeteciler Sitesi'ndeki üç katlı bir binada hizmet veriyor Barber's Clup. Saç bakımı, epilasyon, saç ve sakal traşı, manikür, pedikür, cilt bakımı, akne tedavisi, solarium ve masaj yapılıyor. Randevu almak şart. Fiyatlar uçuk. 08.00-21.00 saatleri arasında açık olan Barber's Clup da bütün kredi kartları geçiyor.

TAZE BADEME DAVET

Kendi iddiasına göre İstanbul'da taze badem satan üç arkadaştan biri Ertuğrul Taş. Dört ay önce badem işine girmeye karar vermiş. Eski bir makine teknisyeni Taş. Patronlarla yaşadığı anlaşmazlıklar sonucu mesleğini terketmiş. Türk halkının taze bademi pek tanımadığını söylüyor. Sınırlı bir müşteri kitlesi var. Asıl büyük talep yabancı turistlerden geliyormuş. Özellikle Kınalıada'ya

gittiği günlerde Amerikalı, Yunan ve Fransız turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Taze bademin

fiyatı biraz tuzlu: 100 gramı 800

bin lira.

SU TERAZİSİ SOKAK

Sultanahmet ile Kadırga semtleri arasındaki 237 adımlık sokak. Su Terazisi sokak bir yokuşa dönüşerek Kadırga'ya doğru inerker yolun her iki yanındaki kumaş ve döşeme atölyelerinin, bir de küçük turistik otelin önünden geçiliyor. Kadırga sokullu Mehmet Paşa Camii sokağın alt tarafını kaplamış durumda. Cami duvarını takip ederek çocuk cıvıltılarıyla dolu Kadırga'ya varılıyor.

False