Sokak ortasında bıçaklanan genç, hastanede öldü

Güncelleme Tarihi:

Sokak ortasında bıçaklanan genç, hastanede öldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 12:10

Sokak ortasında bıçaklanan genç, hastanede öldü

Haberin Devamı

Halil ÖZÇOBAN/BURSA, (DHA) - BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, 20 yaşındaki Hamza Arslan, sokak ortasında kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Arslan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Merkez Osmangazi İlçesi Akçağlayan Mahallesi, Yıldırım Sokak'ta ailesiyle birlikte yaşayan Hamza Arslan, geçen hafta, babası 59 yaşındaki Resul Arslan’ın otomobilini gizlice alarak dolaşmaya çıktı. Polis merkezine giden Resul Arslan, otomobilinin çalındığını söyleyip, şikayetçi oldu. Polisin aracı bulup, durumu ortaya çıkarmasının ardından Hamza Arslan, babasıyla tartıştıktan sonra evi terk ederek, teyzesi ve anneannesinin oturduğu Kuştepe Mahallesi’ndeki evde kalmaya başladı. Hamza Arslan, dün gece dolaşmak üzere dışarı çıktı. Arslan, saat 01.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle tartıştı. Göğsünden ve sırtından bıçaklanıp ağır yaralanan Arslan, çağrılan ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Arslan, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.
Baba Resul Arslan, polise verdiği ifadesinde, geçen hafta aracını izinsiz aldığı için oğlu ile tartıştığını belirterek, "O da teyzesi ve anneannesinin yanına gitmişti. Bir haftadır orada kalıyordu. Poli aradı, bıçaklandığını söyledi. Çok üzgünüz" dedi.
Hamza Arslan’ın cesedi otopsi için kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!