Sokak hayvanlarına mamalık

Güncelleme Tarihi:

Sokak hayvanlarına mamalık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2017 16:16

Sokak hayvanlarına mamalık

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürlüğü tarafından  sokak hayvanları için vatandaşlara suluk ve mamalık dağıtıldı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, sıcak yaz günlerinde sokak hayvanları için vatandaşlardan destek istedi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki programda konuşan Yılmaztürk, Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluk alanındaki Burdur'da 500 adet suluk ve mamalık dağıtımı yaptıklarını belirtti.
Hayvanların sıcak günlerde halsiz kalmaması ve yaşamlarını devam ettirebilmeleri insanların desteğine ihtiyaç duyduğunu anlatan Yılmaztürk, mamalıkların sokaklara, köşe başlarına ve evlerin bahçelerine koyulmasını istedi.
Burdur'un yanı sıra Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluk alanındaki Antalya ve Isparta'da da dağıtım yapılacağını aktaran Adnan Yılmaztürk, "Müdürlük olarak kedi evleri yapacağız. Belediyelerimizin desteğiyle bunları ihtiyaç olan yerlere vereceğiz" dedi. Yılmaztürk, Burdur, Isparta ve Antalya'da toplam 2 bin suluk ve mamalık dağıtılacağını da ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!