Sokak hayvanlarına mama ve sevgilerini verdiler

Güncelleme Tarihi:

Sokak hayvanlarına mama ve sevgilerini verdiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 13:03

Sokak hayvanlarına mama ve sevgilerini verdiler

Haberin Devamı

UŞAK 23 Nisan Ortaokulu 7 ve 8'inci sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, aralarında para toplayarak sokak hayvanları için aldıkları toplam 90 kilogram mamayı Uşak Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslim etti.
Uşak 23 Nisan Ortaokulu Matematik Öğretmeni Demet Cengiz, sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanlarının bakım ve beslenmeleri için kampanya başlattı. Kampanya kapsamında öğretmenler ve 7 ile 8'inci sınıf öğrencilerinden sokak hayvanlarına mama alınmak üzere para toplandı. Toplanan paralarla 90 kilogram mama alındı. Alınan mamalar, Uşak Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürülüp, teslim edildi. Mamaların teslimi sırasında öğrenciler, barınaktaki köpekleri severek, hosça vakit geçirdi.
Uşak Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Veteriner Nebahat Avcu ise, "23 Nisan Ortaokulu, her yıl geleneksel hale getirdiği proje kapsamında, barınakta ki sokak hayvanlarına mama yardımı yapıyor. Bu geleneğin diğer okullarda da uygulanmasını istiyorum. Buradaki köpeklerin mamaya tabiiki ihtiyacı var ama öncelikle ihtiyaçları sevgi desteği. Çocukların barınağa gelerek hayvanları sevmelerini de istiyorum" diye konuştu.
Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!