Sokak hayvanları için Berlin Evi yapıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Sokak hayvanları için Berlin Evi yapıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 12:30

Sokak hayvanları için Berlin Evi yapıyorlar

Haberin Devamı

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA) - BODRUM'un Turgutreis Mahallesi'ndeki Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni gezen Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sokak hayvanlarının barınması ve tedavisi amacıyla planlanan Berlin Evi için Alman hayırseverlere teşekkür etti.
Bodrum'da yaşayan Berlin Hayvanları Koruma Derneği üyeleri Dr. Maria Rochholz ve eşi Dr. Klaus Rochholz, bakım evi gönüllüsü Hikmet Yıldız ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u önceki gün makamında ziyaret etti. Rochholz çifti ziyarette, Berlin Hayvanları Korum Derneği tarafından Mehmet Kocadon adına yazılmış teşekkür mektubunu iletti. Başkan Mehmet Kocadon, ertesi gün sabahı Rochholz çifti ve Hikmet Yıldız ile Turgutreis'te bir araya gelerek bakım evi ve rehabilitasyon merkezini birlikte gezdi.
BERLİN'DEN BAĞIŞ
Berlin Hayvanları Koruma Derneği'nin bağışlarıyla merkezin içinde Berlin Evi'nin yapımına devam ettiklerini belirten Maria Rochholz şunları söyledi:
"Belediyeye ait bu bakım evine, bizler de hayvan dostlarımız için bir katkı sunmak istedik. Önce 8 odadan oluşan, adına Berlin Evi dediğimiz bu yapıyı inşa etmeye başladık. Bu yıl da Bodrum'da özellikle bakıma ihtiyaç duyan Pitbull ve Dogo cinsi; kör, topal ya da güçlükle yürüyebilen köpeklerin barınabilmesi için geniş alan üzerine 10 kulübe yaptırıyoruz."
İşbirliği ve destekleri için Alman hayvanseverlere teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da şöyle konuştu:
"Berlin'den kalkıp gelip bizlerle burada yapmış oldukları bu işbirliği için, can dostlarımız ve özellikle doğada yaşayamayacak ve sokağa bırakılamayacak olan hayvanlarımız yararına yapmış oldukları bu çalışmalar için kendilerine gönülden teşekkür ediyorum."
Başkan Kocadon katkıları için bir anı olarak da Rochholz çiftine tablo hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!