Sokak çocukları için afiş yarışması

Güncelleme Tarihi:

Sokak çocukları için afiş yarışması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren Global One Şirketi ‘‘Sokak Çocuklarının Umut Dünyası’’ konulu bir afiş tasarım yarışması düzenliyor. Umut Çocukları Derneği için Türkiye çapında düzenlenen yarışmaya katılan eserler dernek yararına İstanbul Akmerkez'de sergilenecek. Yarışma 5 Ocak saat 17.00'ye kadar katılıma açık olacak ve değerlendirmede Yurdaer Altıntaş, Bülent Erkmen, Melih Görgün, Sadık Karamustafa, Yusuf Ahmet Kulca, Çağatay Özdoğru ve Haluk Tuncay jüri üyeliği yapacak.

Bu yarışmanın amacı aile ortamından kopmuş, sokaklarda yaşayan, maddi ve manevi yardıma muhtaç, kötü koşullarda çalıştırılan ve uyuşturucu madde (tiner, esrar, eroin, alkol, vb.) bağımlısı ‘‘sokak çocukları’’nın dünyasını topluma pozitif duygularla yansıtmak.

Bu etkinlikle, güzel sanatlar eğitimi alan herkese açık bu yarışmaya katılanların yapıtları aracılığıyla sokak çocuklarının geleceğine ilişkin umut dolu mesajlar verilmesi hedefleniyor.

Yarışmada bir adet 1 milyar liralık, dört adet 500 milyon liralık başarı ödülü verilecek.

Eserler 'Diva Medya Halkla İlişkiler Danışmanlık Limited, Çamlık Sok. 25, 3. Levent 80600 İstanbul' adresine posta yoluyla ya da elden teslim edilecek.

Ayrıntılı bilgi için: (0212) 279 39 29 / İnternet adresi:

www.global-one.net.tr/sokakcocuklari

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!