Söğütalan'da 154 mahalle projesi başladı

Güncelleme Tarihi:

Söğütalanda 154 mahalle projesi başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2018 14:38

Söğütalan'da 154 mahalle projesi başladı

Haberin Devamı

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), Kırkağaç ilçesine bağlı Söğütalan Mahallesi'nde 154 Mahalle Projesi kapsamında 3 kilometrelik içme suyu hattı yenileme çalışmasına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapılar için çalışmalarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında Kırkağaç ilçesindeki son mahallede de çalışmalar başladı. İlçede 7 milyon TL yatırım ile 5 mahallede başlatılan proje kapsamında Söğütalan Mahallesi'nin de 3 kilometrelik içme suyu hattındaki dönüşüme geçildi. İçme suyu hattındaki çalışmanın ardından 3.5 kilometrelik kanalizasyon hattı da yenilenecek. Bostancı, Gebeler ve Hamitli mahallelerinde altyapı işini noktalayan MASKİ, Çaltıcak'taki çalışmalarına da devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, proje kapsamında ilçedeki 5 mahallede 86 bin metrekare kilit parke taşını da yeniliyor. Bu kapsamda, Gebeler Mahallesi'ndeki çalışmalarda sona yaklaşılırken Hamitli'deki döşeme işine başlandı. Diğer mahallelerde de çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak.

"BUGÜNE KADAR BÖYLE YATIRIM GÖRMEDİK"

Söğütalan Mahalle Muhtarı Süleyman Şahsi, "Çalışmalardan memnunuz. Eski hattımızı 1990'lı yıllarda mahalleli olarak döşemiştik. Perişan durumdaydı. Her gün patlaklar yaşanıyordu. Yapılan hizmetlerden memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ne kadar övsek az. Bugüne kadar böyle yatırım görmedik" dedi.

Erdinç ALKAN / KIRKAĞAÇ (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!