"Soğuk deplasmanlara erken gitmek avantaj"

Güncelleme Tarihi:

Soğuk deplasmanlara erken gitmek avantaj
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2012 12:51

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor oto Süper Lig 2012-2013 sezonu fikstürünü değerlendirdi.

Haberin Devamı

Ertuğrul Sağlam, 2012-2013 sezonunun fikskür çekimiyle beraber yavaş yavaş yol haritalarının da belli olmaya başladığını belirterek, "Bayramla başlayacak olan 2012-13 sezonu hem Türk futboluna hem de Bursaspor'a hayırlı olsun. Fikstürle alakalı beklentimizle ilgili, onla oynadık, bunla oynadıktan çok dikkat ettiğimiz bir nokta var. Futbolun pozitif yönünü sahaya yansıtan bir ekip olduğumuz için kendi kalitemizi ortaya koyacak şartları yakalamalıyız. Bunu iklim, zemin şartları olarak ilk planda açabiliriz. Bu doğrultuda kış şartlarının yoğun yaşandığı Kayseri, Sivas ve Elazığ deplasmanlarına erken gitmemiz bizim için avantaj" dedi.

"İYİ MÜCADELE VERDİK"

Lige her sezon olduğu gibi iyi başlamak istediklerini anlatan Sağlam, "Kayseri gibi güçlü bir ekiple deplasmanda oynayacağız. Çok uzun süredir deplasmanda kazanamama sıkıntısını geçen sezon üzerimizden atmıştık. Camianın gücünü, taraftarlarımızın desteğini arkamıza alabilmek için ilk haftaları iyi geçirmek zorundayız. Hazırlıklarımızı burada sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Kampta iki hazırlık maçı oynadık. Şunu açıkça söyleyebilirim; iki maçın da 60-65 dakikalık bölümlerinden çok memmun kaldım. Yeni maç oynamaya baylayan takım olmamıza rağmen Rus liginin iki önemli takımına karşı gayet iyi mücadele verdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu. Sağlam, Süper Lig"de play-off sisteminin kalkmasını doğru bir adım olarak değerlendirdi.

Haberin Devamı

"BUGÜN HAYIRLI BİR GÜN"

Bir gazetecinin, "Toure için Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat Manchester City kampına gitti. Bugün Toure ve Mervan transferleri netleşir mi?" sorusuna başarılı teknik adam, "Bugün cuma hayırlı bir gün. İnşallah hayırlı haberler bekliyoruz. Hem Toure hem de Mervan biterse kendilerine buraya çağıracağız" dedi.

FUTBOLCULARA İZİN

Öte yandan yeşil beyazlı ekibe Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam bugün izin verdi. Futbolcular Viyana'ya giderek şehri gezdi. Bazı futbolcular da alışveriş merkezine gitti. Viyana'nın tarihi yerlerini de dolaşan yeşil beyazlılar akşam saatlerinde kamp yaptıkları otelde toplanacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!