Sofuoğlu’ndan bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Sofuoğlu’ndan bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2018 16:06

Sofuoğlu’ndan bayram mesajı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, bayramın ülkemize ve milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Ramazan Bayramının birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağlamasını arzulayan Ali İhsan Sofuoğlu, “Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın huzuru içindeyiz. Bizi biz yapan, manevi değerlerimizin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizin en güzel bir şekilde yaşandığı bayramların yaşatılması hepimizin sorumluluğudur. Aile fertlerinin, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları unutturan, hoşgörü duygularını güçlendiren, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bu özel günün tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi

Bayramı hastanede geçirecek olan hastaların kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını da dileyen Sofuoğlu, "Özel Gaziantep Anka Hastanesi olarak bayramı sağlık sıkıntıları yüzünden aileleri ile birlikte geçiremeyecek olan hastalarımızı yalnız bırakmayacak ve bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için yoğun çaba harcayacağız. Bu bayramda hastanemizde olup insanların sağlığı için fedakarca çalışacak olan hekim ve sağlık çalışanlarımıza şimdiden teşekkür ederim. Bayramın tüm insanlara önce sağlık olmak üzere huzur, mutluluk getirmesini diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!