Sofuoğlu: “Terör, İnsanlığımızı Hedef Alıyor”

Güncelleme Tarihi:

Sofuoğlu: “Terör, İnsanlığımızı Hedef Alıyor”
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2015 19:26

EĞİTİM-BİR-SEN MANİSA ŞUBE BAŞKANI VE MEMUR-SEN MANİSA İL TEMSİLCİSİ MEHMET EMİN SOFUOĞLU (SAĞDAN 4.), TERÖRÜN BİR İNSANLIK SUÇU OLDUĞUNU VE BU İNSANLIK SUÇUNA KARŞI TÜM İNSANLIĞIN ORTAK HAREKET EDEREK ORTAK TEPKİ GÖSTERMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, terörün bir insanlık suçu olduğunu ve bu insanlık suçuna karşı tüm insanlığın ortak hareket ederek ortak tepki göstermesi gerektiğini söyledi.
Terörün dini, dili, ırkı, mezhebi ve meşrebinin olmadığını vurgulayan Sofuoğlu, “Paris saldırısını kınıyor, terörü, teröre işverenlik yapanları, vahşet emrini verenleri lanetliyoruz. Terör, insanlığımızı hedef alıyor. Terör olaylarını bahane ederek İslamofobiyi körüklemeye çalışmak en az bu hain terör saldırısı kadar tehlikeli ve ırkçı bir tutumdur. Saldırı sonrasında Müslümanlar aleyhine acımasız propaganda yapanları da kınıyoruz. Bugün hedef gösterme değil, bugün insanlık olarak birlik olma günüdür. Bugün suçlama değil, dayanışma günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle Paris’te meydana gelen terör olayını lanetliyor, Fransa halkına başsağlığı diliyoruz.” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!