Şoförünü kaybetti

Ünlü işletmeci Emre Ergani’nin özel şoförü önceki gün hayata veda etti.

Haberin Devamı

Nişantaşı Beymen Brasserie’de arkadaşlarıyla sohbet eden Emre Ergani’yi bekleyen şoförü Emre, saat 17.00 sularında bir anda yere düştü. Hiçbir rahatsızlığının olmadığı bilinen 28 yaşındaki şoförün beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Bu ani ölümün şokunu uzun süre atlatamayan Emre Ergani’yi eşi şebnem Hanım sakinleştirdi.

Sarraf mutluluğu buldu

Hediyeniz Var adlı organizasyon şirketinin sahibi Işıl Sarraf, yeni sevgilisi ile çok mutlu. Işıl Hanım, son olarak bankacı Sinan Akıman’la yaşadığı aşk sonrası kalbini yeni ilişkilere kapamıştı. şimdilerde ise Işıl Hanım, sekiz aydır flört ettiği  Eralp Güngeldi ile büyük mutluluk yaşıyor.

Ayhan Işık’ın kızı Türkbükü’nde

Yeşilçam’ın Kralı, merhum oyuncu Ayhan Işık’ın Gülsen Işık’la yaptığı evlilikten olan kızı Serap ve eşi ıbrahim Bey, tatil için Bodrum’a geldi. Çift, geçtiğimiz hafta Türkbükü sahillerine demirledikleri yatlarından denize girdi. Jet ski’ye binmeyi de ihmal etmeyen karı koca tatilin keyfini doyasıya çıkardı.

Tatil zamanı

Haberin Devamı

Kenan Doğulu, yaz ayları boyunca yoğun bir tempo yaşadı. Bir konserden diğerine koşan Doğulu, Kuruçeşme Arena’da 8 bin kişiye verdiği konser sonrası tatil için Mikonos’a gitti. Ünlü popçuya işadamı Faruk Miras da eşlik ediyor. Doğulu ve Miras “Çok çalıştık, iyi bir tatili hak ettik. Bu yüzden Mikonos’u seçtik.” dediler.

Sürati seviyor

Ebru şallı’ın eşi Harun Tan’ın küçük kardeşi olan Saruhan Tan, Ankaralı işkadını Gamze Cizreli ile geçtiğimiz aylarda ortak olmuştu. ıstanbul’da restoran zinciri Big Chef’in şubelerini açmak için kolları sıvayan Tan, tatil için önceki gün Bodrum’daydı. Off shore yarışlarına da katılan işadamı, Türkbükü sahillerinde sürat teknesi ile dolaştı. Tan’a bu gezisinde, Sırmakeş Suları’nın sahibi Burak Karabacak eşlik etti.

Başarının ardındaki isim

Ferhat Göçer, yaz ayları boyunca Bodrum’dan canlı olarak sunduğu “Biri Bana Gelsin” programıyla adından söz ettirmesini bildi. Göçer, programının son yayınında ise ünlü sanatçı Emel Sayın’ı konuk etmişti. Ferhat Bey’in programının yapımcısı Ufuk Coşkun, “Biri Bana Gelsin”in bitiş nedenini, sıcaklarda çalışmanın zorluğu ve yorulmaları olarak gösterdi. Coşkun, kış aylarında yeni projelerle izleyicilerin karşısında olacaklarını da belirtti.

Suşiyi sevdi

Haberin Devamı

Rita Fink, geçtiğimiz hafta Mango’nun defilesini izledi. Four Seans Otel’deki defile sonrasında konuklara ikram edilen suşiden Rita Fink de tattı.

Evlilik iyi gidiyor

Okan Tapan, geçtiğimiz sene hayatını Elif Edes ile birleştirmişti. Okan Bey, şu sıralar eşi Elif Hanım’la Bodrum tatiline devam ediyor. Türkbükü’ndeki evlerinde kimi zaman dostlarını ağırlayan çift, önceki gün Bianca’daki partiye katıldı. Elif Hanım “Evlilik çok güzel bir şey, tatilimize bayrama kadar devam edeceğiz” dedi.

Yıldönümü hediyesi burun estetiği

Roman Butik’in sahibi Süleyman Toplusoy sevgilisi Eda Güngör’e doğum gününde uzaydaki bir yıldızı hediye etmişti. Süleyman Bey geçtiğimiz ay Eda Hanım’la tanışmalarının yıldönümünde ise sevgilisinin burnuna estetik operasyon yaptırma isteğini gerçekleştirmiş. Eda Güngör, estetik sonrası burnunu çok beğendiğini söylüyormuş.

Aşık ameliyat oldu

Haberin Devamı

FB’nin eski başkanlarından işadamı Metin Aşık, menisküs ameliyatı oldu. Yaz boyunca Bodrum’da tatil yapan Aşık, önceki gün Ali Sayar’ın işlettiği 5 Oda adlı butik oteldeydi. Kahve içen Metin Bey, sargılı ayağını soran gazetecilere, “Menisküs ameliyatı oldum” dedi.
Cenker TEZEL

Sylvie Vartan geliyor

Fransa’nın efsane şarkıcısı Sylvie Vartan, Erkan Özerman’ın “Show Business’da 50. Yıl” gecesinde konser vermek üzere ıstanbul’a geliyor. 26 Ekim’de TıM Türker ınanoğlu Maslak Show Center’de  sahne alacak olan sanatçı, özel orkestrası ve ekibinin dahil olduğu 30 kişilik bir grupla Türkiye’ye gelecek.

Yazarın Tüm Yazıları