Şoförler Odası'nda Demirkılınç güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Şoförler Odasında Demirkılınç güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 13:27

Şoförler Odası'nda Demirkılınç güven tazeledi

Haberin Devamı

 

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - YALVAÇ Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası'nın genel kurulu sonucunda mevcut Başkan İlhan Demirkılınç, yeniden seçildi.

Yalvaç Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası genel kurulu yapıldı. Oda binasındaki genel kurula Türkiye Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turan, Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, diğer meslek odalarının başkanları ile oda üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Oda Başkanı İlhan Demirkılınç kısa bir selamlama konuşması yaptı. Daha sonra divan başkanlığına Ahmet Tural getirildi. Tural, genel kurulda hizmet için 4 adayın başkanlığa aday olmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Bize yakışır, demokratik bir seçim olacağına inancım tamdır. Genel kurul toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçime geçildi. 2 dönemdir başkanlık görevini sürdüren İlhan Demirkılınç 79 oyla yeniden başkan seçildi. Ramazan Öncü 39, Oktay Kiriş ile Şinasi Zeybek ise 22'şer oyda kaldı.

Üçüncü kez seçilen İlhan Demirkılınç, destek veren tüm üyelere teşekkür ederken, daha iyi hizmetler yapacaklarını aktardı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!