Şoför esnafıyla huzur toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Şoför esnafıyla huzur toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 11:00

Şoför esnafıyla huzur toplantısı

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde şoför esnafıyla huzur toplantısı yapıldı.

Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü huzur toplantılarına çeşitli meslek gruplarıyla devam ediyor. Bu kapsamındaki toplantısı Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleriyle yapıldı. Kumluca Belediyesi Kına Salonunda yapılan toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan başkanlık yaptı. Toplantıya Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Merkez Mahalle Muhtarı Serkan Ersoy, Meydan Mahalle Muhtarı Nuri Ekiz ve şoför esnafı katıldı.

Emniyet Müdürü Cemil Doğan, yeni seçilen Bayram İğneli ve yönetim kurulunu tebrik etti. Müdür Doğan, "Trafik konusunda çift sıra parklara, engelli rampalarına, kavşak içlerine, yaya geçitlerine trafik denetleme ekiplerimizce müsaade edilmiyor. Gerekli cezai işlem uygulanıyor. Araç sürücülüğünü profesyonel olarak yapan şoförlerimizin özellikle hız, indirme, bindirme ve park gibi kurallara uyarak diğer sürücülere örnek olmalarını talep ediyorum" dedim.

Şoför esnafı da toplantıdan memnun kaldıklarını, bilgilendirici olan toplantıyı yaptığı için Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!