Şofben kurbanı Astsubay, toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Şofben kurbanı Astsubay, toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 17:30

BİNGÖL'de görev yapan Burdurlu Muhabere Astsubay Üstçavuş 22 yaşındaki İlkay Serttaş, kurban bayramının ikinci günü şofbenden sızan gazdan zehirlendi. Durumu ağır olduğu için GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'ne sevk edilen İlkay Serttaş, dün yaşamını yitirdi. Serttaş doğum yeri olan Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde toprağa verildi.

Haberin Devamı

Bingöl'de görev yapan muhabere üstçavuş İlkay Serttaş, Kurban Bayramı'nın ikinci günü olan 21 Aralık'ta banyo yaparken zehirlendi. Bayramdan 10 gün önce misafir gelen 42 yaşındaki Sevim Serttaş, banyodan gelen sesler kesilince oğluna seslendi. Cevap alamayınca banyoya giren anne, şofbenden zehirlenmiş oğlunu baygın halde buldu. Komşuların yardımıyla Bingöl Devlet Hastanesi'ne götürülen İlkay Serttaş'ın bilincinin kapalı, durumunun da ağır olması üzerine GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'ne sevkine karar verildi. Helikopterle İstanbul'a getirilen üstçavuş, dün akşam öldü.

Üstçavuş İlkay Serttaş'ın cenazesi bu sabah doğum yeri olan Burdur'un Karamanlı İlçesi'ne getirildi. Oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutu eve geldiğinde feryatlarla karşılayan, birkaç yıl önce de eşini kanserden kaybeden Sevim Serttaş fenalık geçirdi. Daha sonra ilçe pazar yerine getirilen Serttaş için cenaze töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

Burdur Garnizon Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Ömer Tolgay, 58'inci Piyade Er Eğitim Alay Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Hayta ve Karamanlı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ ile vatandaşların katıldığı törende, Serttaş'ın dedesi 77 yaşındaki Durmuş Serttaş, halası Emine ve kızkardeşi 24 yaşındaki Emel Serttaş gözyaşı döktü. Yakınlarının tabutuna kapanıp ağıtlar yaktığı Serttaş, ilçe mezarlığında toprağa verildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!