Sobadan yine 3 kişi zehirlendi

Güncelleme Tarihi:

Sobadan yine 3 kişi zehirlendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2007 00:00

Kara kışla birlikte soba kábusu da bastırdı. İki ayrı olayda karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle 3 kişi öldü. Bir kişi yoğun bakımda.

ÖNCEKİ gün Ankara’da yaşanan soba faciasının ardından bu sefer de Kırıkkale merkez ve Bahşılı ilçesinde meydana gelen iki ayrı olayda, sobadan sızan karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle toplam 3 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan bir kişi de yoğun bakıma alındı. Kırıkkale’nin Gündoğdu Mahallesi, Mustafa Keskin Caddesi, numara 94’te oturan Çalışkan ailesinin gündüz saatlerinde evlerinden hiç çıkmadığını farkeden komşularının durumdan kuşkulanması üzerine, karı ve kocanın yaşadığı eve kapısı kırılarak girildi. Evde, Ayşe Çalışkan ölü bulunurken, eşi İbrahim Çalışkan yarı baygın durumda Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılırdı. İbrahim Çalışkan, burada yapılan ilk tedavisinin ardından yoğun bakıma alındı.

ANNE OĞUL YAŞAMINI YİTİRDİ

Hüseyin Onbaşı Mahallesi’nde meydana gelen diğer olayda ise anne ve oğlunun sobadan zehirlendiler. Anne oğulun yakınları, akşam saatlerinde televizyonun çalışır durumda olduğunu ve lambalarının ise yandığını fark ederek evin kapısını kırdılar. Ailenin yakınları, anne Emine Özyürek ile oğlu Kenan Dönmez’in cesetleriyle karşılaştılar. Yapılan inceleme sonucunda, ana-oğulun zehirlendikleri bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!