Sneijder Beşiktaş derbisinde oynayacak mı? İşte cevabı...

Güncelleme Tarihi:

Sneijder Beşiktaş derbisinde oynayacak mı İşte cevabı...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 21:51

Hurriyet.com.tr'nin Hürriyet'in 3 büyükler muhabirleriyle okurlarını Facebook sayfası üzerinde bir araya getirdiği #muhabirinden canlı yayınlarının bugünkü konuğu Galatasaray Muhabiri Ali Naci Küçük oldu. Küçük Galatasaray'daki önemli gelişmeleri canlı yayında aktardı.

Haberin Devamı

İşte o açıklamalar:

M.Başakşehir’e mağlup olarak 3 senedir kazandığı Türkiye Kupasından elenen Galatasaray’da, 3 yıldız futbolcuda bu maçta sakatlanmıştı. 

"SNEİJDER DERBİDE SAHADA"
Sneijder, Selçuk İnan ve Carole, yaşadığı sakatlıklar nedeni ile oyundan çıkmış idi. 3 futbolcudan da Galatasaray’a iyi haber geldi. Galatasaray Sağlık Kurulunun uyguladığı yoğun tedavi ve özveri sonuç verdi. Sneijder’ın hafta sonunda Beşiktaş derbisinde oynayıp oynamayacağı tartışılıyordu. Hollandalı yıldız, Riekerink görev verir ve kendi de oynama fedakarlığında bulunursa Rizespor deplasmanında sahada. Kısaca Beşiktaş derbisinde yüzde 100 sahada. 

Selçuk İnan’a gelince…

O da Pazar günü oynanacak olan Kayserispor maçında görev verilmesi halinde oynayabilecek düzeyde. Ancak Başakşehir maçında bu sezonun en kötü futbolunu ortaya koyan Selçuk’a sakatlık sürecinden çıktıktan sonra Riekerink kendisine görev verir mi, o konu soru işareti. Carole de Rizespor deplasmanında sahada olacak. 

Haberin Devamı

TOLGA CİĞERCİ KONUSU...
Tolga Ciğerci konusuna gelirsek. Sık sık sorular geliyor “ Tolga Ciğerci yaşıyor mu? Ne zaman dönecek” diye…
Bu soruların sorumlusu da aslında Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’tir. Çünkü Tolga Ciğerci’nin tedavisi 3 hafta önce tamamlandı. Ancak Hollandalı teknik adam bu bölgede Selçuk ve De Jong'un performansından memnun olduğunu belirtip " Acele etmemize gerek yok. Yüzde yüz hazır olmadan takıma katılmasına gerek yok" dedi.

Ve Tolga tedavisi bittikten sonra 5 günde özel kondisyoner eşliğinde bireysel antrenmanlara tabii tutuldu.

25 Ocak'tan bu yana kendisi Galatasaray takımı ile antrenmanlara çıkıyor. Ancak Riekerink, Tolga'ya, ne Akhisar Belediyespor ne de Başakşehir maçlarında bırakın şans vermeyi 18 kişilik kadroya dahi dahil etmedi.

"FLORYA'DA ARTIK RİEKERİNK TARTIŞILIYOR..."
Taraftar ve yönetim nezdinde kendisine duyulan güveni tamamen yerle bir ederek kaybeden Hollandalı, takım içindeki 'adaletli' teknik adam profilini de yitirmek üzere. Sebebi ise takım içinde artık sık sık formayı adaletli dağıtmadığı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Sonradan oyuna giren yada eksik-cezalı futbolcular olduğunda takımda şans bulan Başta Linnes, Sinan Gümüş, Eren Derdiyok'a Riekerink takımda şans vermeyip ilk 11'de iyi oyunlarına rağmen dahil etmemesi takım içinde de tartışılıyor.

Florya'da birçok kişi, Galatasaray iyi de oynasa kötü de oynasa, kazansa da, kaybetse de Riekerink'in aynı ilk 11 ve oyun düzeni ile takımı sahaya sürmesinden son derece rahatsız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!