Snapchat'e harita özelliği gelecek!

Güncelleme Tarihi:

Snapchate harita özelliği gelecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 10:17

Facebook'un agresif kopyalama tekniklerine bir süredir yenik düşen Snapchat, yeni özellikleriyle tekrar eski gücüne kavuşmanın yollarını arıyor. Son duyuru ise Snap Map oldu.

Haberin Devamı

hawking galeriSnapchat'i satın alamadıktan sonra agresif bir kopyalama politikası geliştiren Facebook, Instagram'daki hikayeler özelliği ile Snapchat'i geride bırakmayı başarmıştı. Fakat Snap Inc.'in vazgeçmeye niyeti yok gibi çünkü uygulamaya sürekli olarak yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

Snapchat şimdi de Snap Map adı verilen yeni harita modunu yayımladığı bir video ile tanıttı. Bu uygulamayla birlikte sizinle yer paylaşımı yapan tüm arkadaşlarınızı tek bir harita üzerinde Actionmoji olarak görebiliyorsunuz.

Bu sayede de arkadaşlarınızın anlık olarak Dünya'nın neresinde olduğunu görebiliyorsunuz. Ardından da arkadaşlarınızın Actionmoji'sine tıklayarak son hikayesine göz atabiliyorsunuz.

shiftdelete'in haberine göre son olarak da harita üzerinde arkadaşlarınıza görünmek isteyip istemediğinize karar verebileceğinizi hatırlatalım. Ghost Mode sayesinde haritada görünmez hale gelebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!