Skyrim gibi bir Assassin's Creed geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Skyrim gibi bir Assassins Creed geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 12:32

Assassin's Creed'in yeni oyunu Empire'ın duyurulmasına az bir süre kaldı. Ubisoft oyunu sır gibi saklasa da oyun hakkında bazı sızıntı bilgiler ortaya atılıyor.

Haberin Devamı

2017 yılının en merak edilen oyunlarından olan Assassin's Creed sır gibi saklanıyor. Bilindiği üzere Ubisoft, Assassin's serisine Assassin's Creed: Syndicate ile ara vermişti. Assassin's Creed’in yeni oyununu sır gibi saklasa da oyun hakkında bazı bilgiler sızdırılmıştı. Oyun henüz duyurulmamış olsa da sızdırılan bilgilere göre adı Assassin's Creed Empire olacak oyun muhtemel olarak Eski Mısır’da geçecek.

Yeni Assassin's Creed oyunu E3 konferansında duyurulacak. Söylentilere göre oyun Skyrim gibi kocaman bir evrende geçecek ve karakterimizi geliştirme fırsatına sahip olacağız. 2011 yılında piyasaya sürülen Skyrim açık dünya oyunları için çıkış noktası niteliğinde.

Ayrıca bu söylentilerden bir diğerine göre Assassin's Creed Empire, tıpkı Syndicate’daki gibi hem erkek hem kadın ana karaktere sahip olacak. Şu anlık bu bilgiler söylenti niteliğinde olsa da E3’te bu bilgilerin doğru mu yanlış mı olduğunu göreceğiz.

 

BAKMADAN GEÇME!