Skinny jean'lerle iddialı görünmenizi sağlayacak tüyolar

Güncelleme Tarihi:

Skinny jeanlerle iddialı görünmenizi sağlayacak tüyolar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 11:06

Rahatlığı ve vücudu saran duruşuyla skinny jean'ler iddialı görünmenin anahtar parçalarından. İşte birkaç tüyo...

Haberin Devamı

Rengi ne olursa olsun son dönemlerin en revaçta olan parçası skinny jean'ler, istenilen her tarzda kombinlenme kolaylığıyla gardıropların vazgeçilmez parçası. Rahatlığıyla herkesin tercihi skinny jeanlerle yaz-kış fark etmeksizin iddialı görünebilirsiniz.

Beyaz tişört mavi skinny jean uyumu

Beyaz tişört ve mavi skinny jean uyumu asla eskimeyecek bir şıklık. Salaş bir tişört ve spor ayakkabıyla spor bir şıklık elde edebilirsiniz. Beyaz bir gömlek veya bluzla jeaninizin altına giyeceğiniz bir stiletto ile klasik ve iddialı bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Skinny jeanlerle iddialı görünmenizi sağlayacak tüyolar

Ayakkabı seçimi önemli

Tarzınızın tamamlayıcıları ayakkabılardır ve skinny jean'lerle pek çok ayakkabı modeli kombinlenebilir. Skinny jean'lerin vücudu saran yapısı hoş bir görüntü verirken bilekte biriken pantolon paçası tüm iddianızı yerle bir edebilir. Tercihinizi bilek hizasında biten paçalardan yana kullanırsanız hem istediğiniz her ayakkabıyla kombinleyebilir hem de o kötü görüntünün önüne geçmiş olursunuz. Böylece babetlerle ve özellikle topuklu ayakkabılarla daha iddialı bir görüntü sergilemiş olursunuz.

Haberin Devamı

Bu sene çok moda olan bootieler skinny jean'lerle olan uyumu iddialı ve şık görünmeniz için büyük avantaj. Bilekte ve bileğin biraz üzerinde biten bootieleri kullanırken pantolon paçasının ayakkabının içinde olmamasına özen gösterin. Bir başka kullanım şekli ise pantolonun paçalarının bileğinizin 2-3 cm görünecek şekilde kıvrılmasıdır.

Skinny jeanlerle iddialı görünmenizi sağlayacak tüyolar

Kıyafetinizi kilit parçalarla tamamladığınızda oldukça iddialı görüneceksiniz. Kışın uzun çizmelerinizi normal pantolon yerine skinny jean'lerle giyerseniz hem pantolonu giyerken toplanan pantolonun kötü görüntüsünden kurtulmuş olursunuz hem de daha zarif ve iddialı görünüm yakalarsınız.

Geceye uyarlama

Haberin Devamı

Gece için abartılı elbiselere pırıltılı kıyafetlere ihtiyacınız yok. Siyah bir skinny jean'in altına giyeceğiniz önü açık şık bir topuklu ayakkabı veya bir stiletto, üstünüze giyeceğiniz askılı şık bir bluzla iddialı olabilirsiniz. Üzerinize alacağınız deri bir ceket ve clutch çantayla iddialı ve şık bir geceye hazır olabilirsiniz.

İstediğimiz şekile giren skinny jean'lerin en büyük iddiası vücudu sarması ve rahatlığı. Gündüzden geceye geçerken bile küçük dokunuşlarla kendinize bambaşka bir tarz yaratabilirsiniz. Klasik gömlek ve ceketlerle, salaş veya spor kıyafetlerle kombinleyip en iddialı görünüme kavuşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!