Skal toplantısı Kemer'de yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Skal toplantısı Kemerde yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 10:27

Skal toplantısı Kemer'de yapıldı

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - SKAL Antalya toplantısı Kemer'de düzenlendi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nejat Deniz, toplantıya katılanlara yeni ve değişen uygulamalar hakkında bilgi verdi.
Skal Antalya'nın ağustos ayı geleneksel yemekli toplantısı Kiriş Mahallesi'ndeki bir otelde yapıldı. Toplantıya, SGK İl Müdürü Nejat Deniz, Skal Antalya Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Turistik Otelciler Birliği Başkanı (KETOB) Tayyar Gül ve yönetim kurulu üyeleriyle davetliler katıldı.
Toplantının açılış konuşmalarının ardından SGK İl Müdürü Nejat Deniz, yeni ve değişen sosyal güvenlik uygulamaları ile yakında uygulanması planlanan, cezaya giren SGK primlerinin taksitlendirilmesiyle ilgili katılımcılara bilgi verdi.
Toplantı sonunda konuşan Skal Antalya Başkanı Dinçer Sarıkaya ise "Bu çalışmaları artık sürekli olarak düzenleyeceğiz. Ceza yemek değil cezayı engellemek için bilgilendirme toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Bu nedenle de devlet kurumlarımız ile birlikte çeşitli toplantılar düzenleyerek turizmci üyelerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz" dedi.
Toplantı sonunda ağustos ayı içerisinde doğan Skal üyeleri için pasta kesildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!