Sizin diziniz hangisi?

Haberin Devamı

İLKOKULDA yazın bittiğini ayva, mandalina ve narın çıkışından bilmeyi öğretmişti öğretmenlerimiz. Artık mevsimleri televizyon programlarına bakarak da takip edebiliyoruz. Eylül ayıyla birlikte sonbaharın en büyük habercisi dizilerimiz de ekranlardaki yerlerini almaya başladı.
Hem yaz başında sezon finalleriyle ekranlara veda eden bildik dizilerimiz hem de bu sezon yeni tanıştıklarımız haftanın tüm günlerini dolduruyor. Geçen sezonun favorileri Öyle Bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüz Yıl, Fatmagül’ün Suçu Ne, Adını Feriha Koydum... Hepsi tam da ‘en heyecanlı yerinde’ sezon finali yapmışlardı. Öyle Bir Geçer Zaman ki’de Ali Kaptan öldü mü, Hikmet Karcı (Balıkçı) yaşıyor mu merak ettik. Yine Muhteşem Yüz Yıl’da herhalde zehirli lokumları Leo yiyecek ve Hürrem’i kurtarıp kendisi ölecek diye düşünürken tahminlerimiz doğru çıktı.
Ve bu sezon bir baktık ki Öyle Bir Geçer Zaman ki’de ölen (Balıkçı) Hikmet Karcı’yla Muhteşem Yüz Yıl’da ölen Leo Al Yazmalım’da yeni bir hayata başlamışlar. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin Vural’ı da Kuzey Güney’deki yeni hayatında aklını başına toplamışa benziyor.
Ankara’nın medarı iftiharı Behzat Ç. sezona Kurban Bayramında, yani diğer dizilerden iki ay kadar geç başlayacak. Ama artık kemikleşmiş olan izleyici kitlesini başka dizilere kaptıracağını hiç zannetmiyorum.
Desperate Housewives’ın yerli versiyonu Umutsuz Evkadınları, Müjde Ar’la tanıdığımız yeni sezonda Deniz Çakır’la tekrar buluşacağımız İffet, Sensiz Olmaz, Bir Çocuk Sevdim, Yalancı Bahar... Bu kış akşam progamları yapmak biraz zor olacak gibi görünüyor.
Her zaman olduğu gibi geçen sezon da dizilerle moda içiçeydi. Öyle Bir Geçer Zaman ki 60’larda geçtiği için, tam da 60’lar modasını geri getiren 2010 modasıyla paraleldi. Muhteşem Yüz Yıl takıları, Hürrem’in saç rengi derken izleyiciler de setten fırlamış gibiydi.
Yeni dizi sezonu kadın modasını nasıl etkiler hep birlikte göreceğiz ama bu sezon erkek modasının olmazsa olmazı Kuzey kasları derim. Tüm beyler şimdiden çalışmalara başlasın.

Artık bizim de sırrımız olacak

Haberin Devamı

Ve Victoria’s Secret Türkiye’ye geliyor. Belki Çarşamba günü gazetelerde okumuşsunuzdur, Kuveytli Alshaya ve Türk Parkbravo anlaşmaları tamamlamış ve Victoria’s Secret’ı Türkiye’ye getiriyorlarmış.
En çok iç çamaşırları, bikinileri ve güzel kokulu vücut losyonlarıyla bildiğimiz markanın, ayakkabıları, gündelik giyisileri ve harika pijamaları da var.
Artık Victoria Secret ürünlerini olur mu olmaz mı kaygısıyla internetten almaya veya yurtdışına gidenlere yüzümüz kızarark siparişler vermeye son. Artık kendimize ait sırlarımız olacak.

Yazarın Tüm Yazıları