Sizi öldürmeyen daha güçlü yapar

Güncelleme Tarihi:

Sizi öldürmeyen daha güçlü yapar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2005 00:57

İngiliz oyuncu Jude Law’ın nişanlısı Sienna Miller’ı çocuklarının bakıcısıyla aldatması, bu yazın en çok konuşulan olaylarından biriydi. Miller, ‘Sizi öldürmeyen daha güçlü yapar’ dedi.

Sienna Miller, nişanlısı Jude Law’ın kendisini çocuklarının bakıcısı Daisy Wright’la aldatmasıyla sıkıntılı günler geçirmişti. 23 yaşındaki oyuncu yeni filmi ‘Casanova’nın gösterimi için bulunduğu Venedik Film Festivali’nde ihanet olayıyla ilgili ilk kez konuştu. ‘Sizi öldürmeyen daha güçlü yapar’ diyen Miller, Londra Wyndham’s Theatre’da rol aldığı ‘As You Like It’ adlı oyununun zor günleri atlatmasına yardımcı olduğunu da söyledi. ‘Bu oyun sayesinde her akşam üç saat gerçek dünyadan koptum. Kötü günler geçirdiğimi inkar edemem. Ama annem, kızkardeşim, yakın arkadaşlarım ve hatta Jude beni çok destekledi.’

BUZLAR ERİYOR

32 yaşındaki Jude Law ve Sienna Miller, 2003 yılında ‘Alfie’ filminin setinde tanışmış ve geçen sene nişanlanmıştı. Jude Law’ın nişanlısını ‘All The King’s Men’ filminin çekimleri için bulunduğu New Orleans’da çocuklarının bakıcısı Daisy Wright’la aldatması temmuz ayında basına sızmıştı. Jude Law, nişanlısından özür dilemiş, ama Sienna Miller Londra’da birlikte oturdukları evi terketmiş ve nişan yüzüğünü de çıkarmıştı. Ünlü çift, bir süre önce Hampstead Heath’de yürürken objektiflere yansımıştı. Sienna Miller’ın Jude Law’ı tam olarak affetmese de ilişkilerine bir şans daha vermek istediği söyleniyor. Çiftin Sienna Miller’ın kızkardeşi Savannah’ın 24 Eylül’deki düğününe de beraber katılması bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!