Size en uygun programı öğrenebilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Size en uygun programı öğrenebilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 11:15

Bugüne kadar 63 bin kişiye ulaşan internet sitesi online uygulamasıyla birçok insanın zayıflamasına yardımcı olmayı başardı. Kalorisepeti.com internet sitesi şok diyetler yerine kişisel kilo, boy, yaşam tarzı bilgilerinizi kullanarak beslenme planı öneriyor. Tamamen ücretsiz olan siteye Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım üyeliklerinizi kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sistem günlük hayatınızı zorlayacak ve sağlığınızı olumsuz etkileyecek hedefiniz olması durumunda sizi uyaracaktır. Kalori-Sepeti Öğünlere göre yediklerinizi ve yaptığınız hareketleri günün her anı girip kolayca takip edeceğiniz bir sistem sunar.

Diyet Listesi: Mevcut diyet listenizi girip her an listenize ulaşabileceğiniz bir yapıyı size sunar. Öğün sihirbazı, diyet listenizde olup, o an için bulamayacağınız bir besinin kalorisine, proteinine ve karbonhidratına göre size alternatif olarak ne yiyebileceğinizi de sunar. Eğer hiç diyet listeniz yoksa da, kalori sepeti size her öğün için kalori bazında diyet önerileri sunacaktır. Diyet listenizdeki öğünleri tek bir tıkla kalori-sepetinize ekleyebilirsiniz.

Markasına veya cinsine göre on binlerce ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca yapacağınız hareketlerle harcayacağınız enerji miktarlarına da kolayca ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Size en uygun programı öğrenebilirsiniz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!