Siz ne anlatırsanız anlatın...

Güncelleme Tarihi:

Siz ne anlatırsanız anlatın...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2012 14:54

Katıldığı bir televizyon programında kızı Ayşe Özyılmazel'in evliliği hakkında söyledikleriyle gündeme gelen Oya Germen bugün twitter sayfası aracılığı ile içini döktü.

Haberin Devamı

Yaşadığı olumsuz olaylar karşısında artık kendisine daha fazla zaman ayıracağını duyuran Germen, kendisini şu sözlerle ifade etti;

"Dibe vurduğunuzu hissettiren her acı tecrübe, aslında ne kadar kıymetli. Tabii ne anlattığını çözebilmişseniz! Sonrası muhteşem. Çünkü kendi değerinizi daha iyi anlıyor ve hayatınıza yeni bir yön veriyorsunuz. Ve sizi seven ve anlayan dostları tanıyorsunuz. Her acı olay, yeni bir sınav. En önemlisi ne biliyor musunuz? Kendinizden ve ne yaptığınızdan emin olmak. Bir de şu var, siz ne anlatırsanız anlatın, karşınızdakiler anlamak istediklerini anlıyor! Bu da onların sınavı işte!Kendinize geç kalmayın diyen ben, aslında kendime ne kadar geç kalmışım. Önceliklerim hep Can'larım olmuş! Nihayet önceliği artık kendime vermem gerektiğini anladım. Geç oldu, güç oldu ama oldu. Haklı olmak veya haksız olmak! Kime göre, neye göre! Eskiden nasıl da önemsermişim! Gülüyorum şimdi."

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!