Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2010 00:00

Belek Turizm Yatırımcıları Birliği Başkanı Cemil Uğurlu’nun oğlu işadamı Serhat Uğurlu, Ukraynalı Alena Khymei ile Antalya Rixos Premium Otel’de gerçekleşen düğünle evlendi. İbrahim Tatlıses ve Ukraynalı şarkıcı Ani Lorak’ın sahne aldı.

Düğüne, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Dışişleri Eski Bakanı Hikmet Çetin, DYP Eski Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük ile Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, “Hanımağa” olarak bilinen Nadire İçkale, IC Holding’in sahibi İbrahim Çeçen, Calista Otel sahiplerinden Ali Özdoğan gibi isimler katıldı.

Nikaha tekne ile geldiler

Havuz başında gerçekleşen düğünde Serhat Uğurlu ve Alena Khymei çifti, otelden nikahın kıyılacağı alana kadar tekne ile geldi. Çiftin tekneden inmesiyle gelinin babası Vododymyr Khymei, kızının koluna girerek nikah masasına kadar eşlik etti. Gecede çiftin şahitliğini Abdülkadir Aksu ve Hikmet Çetin üstlendi. Karşılıklı imzaların ardından Uğurlu ve Khymei çifti, ilk danslarıyla göz doldurdu.

Nikah törenin ardından Ukraynalı şarkıcı Ani Lorak, sahne aldı. Lorak’ın söylediği hareketli şarkılara danslarıyla eşlik eden davetliler renkli görüntüler oluşturdu. Özellikle Ukrayna’dan gelen davetliler, kendi ülkelerinde oldukça meşhur olan Lorak’a büyük ilgi gösterdi.

Ukraynalı kızlar dikkat çekti

Düğün için çok sayıda davetli İstanbul, Ankara ve Ukrayna’dan Antalya’ya gelmişti. Gecede en çok ilgiyi birbirinden güzel Ukraynalı kızlar gördü. Şık kıyafetleri ile de dikkat çeken güzeller, düğünde deyim yerindeyse mini bir defile sundular.

Türküyle halay çektiler

Lorak’ın ardından sahneyi İbrahim Tatlıses aldı. Söylediği şarkılara kimsenin eşlik etmemesine kızan Tatlıses, konukları dans pistine çağırarak “Şemmame” söyledi.

9 dil biliyorum

İbrahim Tatlıses’in türküleriyle Türk davetlilerin yanı sıra Ukraynalılar da halay çekti. İbrahim Tatlıses, “Ukrayna neresi, Erzurum neresi. Bizim Urfa ile Siverek gibi mi? Herkes evleniyor, ben evde kaldım. 10 parmak daktilo, 9 dil biliyorum ama yine iş bulamıyorum, şarkıcılığa devam” diyerek espri yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!