Siyahın Zindan Olsun

Bu yazımı dün gecede yazabilirdim, ama yazmadım neden ?

Haberin Devamı

Gece bir operasyon olur Schuster istifa eder veya gönderilir diye bekledim. Sabah ilk işim televizyon ve gazete haberlerine bakmak oldu. Tek bir müjdeli haber göremedim.
BeÅŸiktaş takımın başında bulunan bir hoca, Shakhtar Donetsk'inÂatkısıyla idamana çıkıyorsa defolsun gitsin. Seve seve  Shakhtar' ın hocasıyla takasa varız.
 
Sayın başkan neyi planlıyor, kafasından neler geçiyor şuan kestirmek gerçkten çok zor. Beşiktaş' ın kötü gidişatı devam ediyor.
Kendi sahasında 4-1 yenildiği Dinamo Kiev' e, deplasmanda da 4-0 mağlup oldu. Kimse tur için ümitli değildi belki de ama en azından bir galibiyet, bir beraberlik, hadi onları geçtim iyi bir futbol ve mücadele görmeyi isterdik.
 
Dört dörtlü oynuyoruz bu aralar. Önümüze gelenden dört yiyoruz. Son dört maçımızda galibiyet yüzü göremedik. Dört dörtlük diye buna derim. Haa bu arada 17' de 17 diye bir laf vardı, ben unutmadım bunu ama bunu söyleyen hatırlıyormudur ? işte onu bilemem.
 
Dün çıkan kadrodan tek alkışlayabileceğim oyuncu Necip' tir.Yüreği ile sonuna kadar mücadele etti. Ferrari yine 11' de. Adamın adı Ferrari ama adam AS 900 kamyondan bile ağır seyrediyor. Futboldan çok herhalde Aida Yespica' yı düşünüyor. Onun aldığı idmanı alsam bu yaşımda ondan daha iyi oynarım. Almanya' da sanki hiç hava soğumuyor. Hilbert' in dün 90 dakika saha tek iyi bir pas verdiğini gören var mı? Ernst sahada gezdi durdu.
 
Benim açımdan iki güzel şey vardı.
1- Beşiktaş yedek kulübesinde soğuktan donmamak için ayak dansı yapan yardımcı antrenör
2- Sahada anons yapan bayanın entresan ve hoş şivesi :)) hala kulağımda çınlıyor.
 
Kimi sanane Beşiktaş' tan derken, kimileri de  asgari ücretten haberin varmı diyecek.
Kimi Schuster gidermi diye düşünürken, kimileri de orta doğu fena karıştı diyecek.
Kimi İsmail' in performansı iyi değil derken, kimileri de emekli ne kadar zam alacak diyecek.
Kimi Türkiye kupasını alırmıyız derken, kimileri de benzin bugün kaç lira oldu acaba diyecek.
Kimi seneye hangi hoca bize gelecek derken, kimileri de kürt açılımı olacak mı diyecek.
Kimi Ferrari ve Toraman' ı gönderecekler mi derken, kimileri de 18 yaşında ki çocuğa silah mı satılır diyecek.
Kimi Avrupa insan hakları mahkemesine gidecek, kimileri de hayvan haklarını savunacak.
Kimileri birgün çok fena hesap soracak, kimileri de bu soruların altında kalacak.
Kimi SÄ°YAH diyecek, kimileri de BEYAZ diyecek.
 
Siyahın zindan olsun Beyazın aydınlık, Herkese nasip olmaz Beşiktaş' lılık.
 
Her ne olursa olsun birgün Schuster' de gidecek, Yıldırım Demirören' de. Bu kulüp tek onlara ve asıl sahiplerine kalacak, o da Büyük Beşiktaş taraftarıdır.
 
Bu çark hep böyle sürüp gidecek. Asıl olan hayatın ta kendisidir. Siyah ve Beyaz. Bu renklere gönül verdik hepimiz ama bu aralar sadece siyahı görüyoruz. Beyaz ve aydınlık günler ne zaman gelecek ? Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcular, hepiniz suçlusunuz ve hepiniz olduğunuz yerleri haketmiyorsunuz.

Yazarın Tüm Yazıları