Bill Clinton'ın oğlu olduğunu iddia eden genç: DNA testi yapılsın

Güncelleme Tarihi:

Bill Clintonın oğlu olduğunu iddia eden genç: DNA testi yapılsın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 20:56

ABD eski başkanlarından Bill Clinton’ın oğlu olduğunu iddia eden siyahi genç Danney Williams, DNA testi yapılmasını talep etti.

Haberin Devamı

ABD’de yapılacak başkanlık seçimlerine bir haftadan az bir süre kala, Demokratların adayı Hillary Clinton’ın üvey oğlu olduğunu iddia eden Williams, Washington’daki Ulusal Basın Kulübünde basın toplantısı düzenledi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Williams, “Ben Bill Clinton’ın oğluyum. Hillary benim üvey annem ve Chelsea benim kardeşim” sözleriyle kendisini tanıtarak, iddialarının kanıtlanması için DNA testi yapılması çağrısında bulundu.

Bill Clintonın oğlu olduğunu iddia eden genç: DNA testi yapılsın

ABD’nin Arkansas eyaletinde yaşayan genç, iddiasının yeni olmadığını ve 1990 yılından beri bunların ispatı için uğraştığını hatırlatarak, Clinton ailesinin kendisiyle irtibata geçmesini istedi.

Haberin Devamı

"Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump tarafından finanse edilip edilmediği" sorusuna tepki gösteren genç, avukat masrafları da dahil olmak üzere bütün harcamaları karşıladığını ve mücadelesinin başkanlık seçimleriyle alakası olmadığını söyledi.

GEÇEN AY TEKRAR ORTAYA ÇIKMIŞTI

Aslında Clinton'ın, 1984 yılında 200 dolar karşılığında birlikte olduğu öne sürülen seks işçisi Bobbie Ann Williams'tan çocuğu olduğu iddiaları ilk kez ortaya atılmıyor.

Bill Clintonın oğlu olduğunu iddia eden genç: DNA testi yapılsın

Otuz yaşındaki Danney Williams geçen ay bir Facebook ve Twitter hesabı açarak babasının Clinton olduğu iddialarını yinelemişti.

1999 yılında Star dergisi tarafından yaptırıldığı iddia edilen DNA testi Danney'in Clinton'ın oğlu olamayacağını ortaya koydu. Ancak bu testin doğruluğu tartışma konusu olmaya devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!