Siyah Beyaz Aşk 6. bölümde neler yaşanacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 6. bölümde neler yaşanacak Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 12:11

Siyah Beyaz Aşk dizisinin son bölümünün üzerinden iki gün geçti, fragman araştırmaları hız kazandı. Yeni sezonunun iddialı dizisi, 13 Kasım tarihli bölümde olaylı bir şekilde final yaptı. Aslı ve Ferhat arasındaki gelişmeleri yeni merak eden izleyiciler, Siyah Beyaz Aşk 6. bölüm fragmanını sorguluyor.

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk dizisi 13 Kasım Pazartesi günü 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kısa sürede diziseverlerin dikkatini çekmeyi başaran Siyah Beyaz Aşk'ın son bölüm finalinde kendisinden bir şeyler saklandığını hisseden Ferhat, elindeki silahı Aslı'nın bulunduğu odaya doğrulttu. Peki yeni bölümde neler olacak? Ferhat kimseyi vurdu mu? Bu sorulara yanıt arayan izleyiciler, Siyah Beyaz Aşk 6. yeni bölüm fragmanını araştırıyor.

Pazartesi günleri ekrana gelen Siyah Beyaz Aşk’ın son bölümünde Aslı, Gülsüm ve Yeter'in sırrına dahil olmak zorunda kaldı. Kendisinden bir şeyler gizlendiğinden şüphelenen Ferhat, finalde Aslı’nın da içerisinde bulunduğu odayı silah doğrulttu. Bu gelişmenin ardından gözler Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm fragmanına çevrildi.

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı, Ferhat'ın kendisini öpmesiyle beklemediği bir darbe daha alır ve onun başka bir yüzüyle daha tanışmış olduğunu düşünür. Oysa Ferhat, yıllardır içine hapsettiği duyguları Aslı'nın yanında bir anlığına da olsa kontrol edemediğini fark eder ve bu durum onu oldukça sarsar. Aslı daha Ferhat'la yaşadığı yakınlaşmanın şokunu atlatamadan, istemeden de olsa Gülsüm ve Yeter'in sırrına dahil olmak zorunda kalır. Yeter ise bu soruna kökten bir çözüm bulmak için kolları sıvar.

Cem ise artık gizlice ailenin içine girmenin yollarını aramaktadır ve bilmeden Aslı'yı da bu işe alet edecektir. Ferhat ise bir yandan kardeşi Yiğit'i Namık'tan korumak için elinden geleni yaparken bir yandan da Aslı'nın kendisinden gizli bir şeyler çevirdiğinden şüphelenir ve onu iyice göz hapsine alır. Acaba Aslı Ferhat'a yakalanmadan planlarını gerçekleştirebilecek midir?

 

 

BAKMADAN GEÇME!