Siyah Beyaz Aşk dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı... Yiğit öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı... Yiğit öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 10:55

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala izleyicileriyle buluştu. Bu sezon başlamasına rağmen kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Siyah Beyaz Aşk'ın 9. bölüm fragmanında saldırıya uğrayan Yiğit'in görülmemesi merak uyandırdı. Peki ailesiyle birlikte saldırıya uğrayan Yiğit öldü mü? İşte Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk dizisi yayınlanan 9. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümünde Yiğit'in evine düzenlenen saldırı herkesi şok ediyor. İntikam peşine düşen Ferhat, büyük bir öfkeye kapılarak dayısı ile karşı karşıya geliyor. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Siyah Beyaz Aşk 9. bölüm fragmanı.

Namık Emirhan’ın düşmanı Şahin Cigal tarafından hayatları zindana çevrilen Ferhat ile Aslı, Gülsüm’ü kurtarmaya çalıştı. Gittikleri evde tuzağa düştüklerini anlayan ikili, oradan kurtulmanın yollarını aradılar. Ferhat, kız kardeşi Gülsüm’ü kurtarmak için kısıtlı zamanının kaldığının farkındaydı. Bu kez tek başına değild, ve en büyük destekçisi Aslı oldu.

Aslı ile Ferhat’ın birlikte hareket etmeleri, sonrasındaki büyük bir felaketin habercisiydi. Aslı, Ferhat’ın herkese zarar verdiğini ve onunla ilişkisi olanları bambaşka insanlar haline getirdiğini savundu Sert bir dille Ferhat’ı suçlayan Aslı, gerçekleri kardeşi savcı Yiğit’e de anlattı. Ferhat’ın tutuklanması, ikili arasında yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşledi.

BAKMADAN GEÇME!