Siyah Beyaz Aşk 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde Namık Emirhan ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı Yeni bölümde Namık Emirhan ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 09:27

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı olaylı son gelişmelerin hemen ardından gündeme geldi. Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın başrollerini paylaştığı Siyah Beyaz Aşk son bölümünde Aslı'nın uzun zamandır beklediği itiraf geldi. Düğün gecesi karşısında düşmanını bulan Namık Emirhan ise büyük bir darbe aldı. Peki Siyah Beyaz Aşk 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde Namık Emirhan ölecek mi?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk dizisi yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarına damga vurmaya devam ediyor. Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Siyah Beyaz Aşk'ın son bölümünde Aslı ve Ferhat aşkında beklenen gelişme yaşandı, itiraf sahnesi ekrana kilitledi. Şimdi ise gözler yeni bölüm fragmanında! Peki Siyah Beyaz Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk’ın 22 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde Ferhat, Azad Dağıstan’dan aldığı mektubu, kızı Ayhan’a götürdü. Orada karşılaştığı manzara, büyük bir tehlikede olduğunun resmiydi. Ayhan Dağıstan, Ferhat’ın güvenilirliğini test ederken, Ferhat da karşı hamleye hazırlandı. Finalde Ferhat’tan, Aslı’ya uzun zamandan beri beklenen itiraf gelirken; finale Namık Emirhan’ın vurulma anı damga vurdu. Hem Aslı- Ferhat ilişkisinin ilerleyişini hem de Namık Emirhan’ın akıbetini merak eden izleyiciler Siyah Beyaz Aşk 15. bölüm fragmanını araştırıyor. Peki Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masum bir insanı öldürdüğünü düşünen Yiğit, Ferhat’a patlarken, Suna da olanlardan onu sorumlu tuttu. Kendisinin bir bataklık olduğuna inanan Ferhat, Aslı’yı korumak için ondan uzak durmaya karar verdi. Ferhat’ın davranışlarına anlam veremeyen Aslı ise isyan etti. İdil ve Namık’ın düğün hazırlıkları yapılırken Namık, Yeter’in evden ayrılmasına karar verdi. Bunca yıllık evinden kovulan Yeter, bunu Namık’ın yanına bırakmamaya kararlıydı ancak Namık’a karşı öfke dolu olan sadece Yeter değildi. Düğün gecesi karşısında düşmanını bulan Namık, ağır bir yara aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!