Siyah Beyaz Aşk 5. yeni bölümde neler olacak? Yeni fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 5. yeni bölümde neler olacak Yeni fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 09:45

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı için araştırmalar devam ediyor. Son bölüm finalinde Ferhat ve Aslı'nın öpüşme sahnesine tanık olan izleyiciler, ikili arasında neler olacağına dair tüyo almak umuduyla Siyah Beyaz Aşk 5. bölüm fragmanını sorguluyor. Siyah Beyaz Aşk 5. yeni bölümde neler olacak? Yeni fragman yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yayınlanan son bölümüyle yine ekrana kilitlemeyi başardı. Bambaşka hayatlara ve karakterlere sahipken yolları kesişen Aslı ve Ferhat'ın öyküsünü çarpıcı bir şekilde aktaran Siyah Beyaz Aşk finaline öpüşme sahnesi damga vurdu. Peki, Aslı ve Ferhat'ın öyküsünde neler yaşanacak? Bu sorunun yanıtı önümüzdeki hafta belli olacak. Siyah Beyaz Aşk 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Siyah Beyaz Aşk'ta heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savundu; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU*

Aslı, Ferhat’ı bıçakladığı anda kendi içindeki siyahla tanışır ve büyük bir sarsıntı yaşar. Asla yapmam dediği şeyi yapmış ve bir insana zarar vermiştir. Aslı başına geleceklerden endişelenirken, Ferhat onu ailesinin yaşadığı malikaneye götürür. Aslı onları tanıdıkça, bu ailenin sırları içinde yaşamak zorunda bırakılmanın, kendisi için aslında nasıl büyük bir ceza olduğunu daha iyi anlayacaktır. Cem ve Yiğit, Namık ve Ferhat’ın kirli dünyasını açığa çıkarmak için her yolu denemeye devam ederler. Handan ise Yeter’le zorunlu bir ittifak kurmak durumunda kalacaktır. Esra’nın durumu ciddileşir, bir an önce ameliyat edilmesi gerekmektedir. Aslı, Ferhat’a kendisine izin vermesi için yalvarır. Tam ümidini kestiği anda Ferhat ameliyata girmesini sağlar. Ancak ameliyattan sonra Aslı’yı bir sürpriz beklemektedir. Aslı öğrendiği gerçekle büyük bir yıkım yaşar ve yeniden Ferhat’la karşı karşıya gelir.

BAKMADAN GEÇME!