Siyah Beyaz Aşk son bölüm finali şaşırttı | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk son bölüm finali şaşırttı | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 09:37

Siyah Beyaz Aşk son bölümü hafızalardaki yerini korurken yeni fragman geldi. Şimdiden büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk 3. bölümünde Ferhat ile zorla evlenen Aslı, ağabeyi Cem'in durumunu anlamasını istiyor; Namık Emirhan ile Ferhat karşı karşıya geliyor! Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Siyah Beyaz Aşk son bölüm özeti ve yeni fragman!

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk dün akşam yayınlanan son bölümüyle şaşırtıcı gelişmeleri ekrana taşıdı. Finale Aslı- Ferhat'ın nikah anında yaşananlar damga vurdu. Ferhat'tın elinden kurtulmak isteyen Aslı'nın nikahta ne yanıt vereceğini merak eden izleyiciler şimdi Siyah Beyaz Aşk 3. bölümüne odaklandı. Peki Siyah Beyaz Aşk 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı, böylece Aslı'nın verdiği cevap belli oldu. Peki Aslı ve Ferhat evlendi mi? Siyah Beyaz Aşk 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ilk detaylar!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
 
Tehditlere boyun eğmek zorunda kalan Aslı, zorla Ferhat ile evlenir. Ağabeyi Cem Çınar'ın, kardeşini kurtarmaya çalışması işe yaramaz ve karşısında her şeyi gediğine oturtmuş Ferhat'ı geçemez. Ferhat, Aslı ile evliliklerine zamanla herkesin inanacağını düşünür. Aslı, yeni hayatına adapte olmaya çalışırken, ağabeyinin yardımına ihtiyacı vardır. Aslı, gerçekleri dile getiremediğinin anlaşılması için yeni yollar deneyecektir.

Haberin Devamı

Öte yandan Namık Emirhan, Aslı'nın bu durumu kabullenmeyeceğinden emindir. Ferhat'ın yeni kararlar alması gerektiğini yinelese de Ferhat'tan beklediği cevabı alamaz. Namık ile Ferhat'ın karşı karşıya gelmeleri, yeni bir hesaplaşmanın müjdecisidir.

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 30 Ekim Pazartesi 20.00'de!

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı'nın asıl amacı zaman kazanıp onun elinden kurtulmaktır. Ancak Ferhat, Aslı’yı can evinden vurarak abisi Cem’in hayatıyla tehdit eder. Üstelik zaman daralıyordur ve Yeter’in de fazla heveslenmesiyle, Aslı zorla yapacağı bu evliliğe doğru hızla ilerlemektedir. Yeter, Gülsüm’ün karnındaki bebek yüzünden onu iyice sıkıştırmaktadır. Gülsüm, bir an önce bu durumdan kurtulmak için Cüneyt’ten bir şeyler yapmasını ister. Cüneyt ise bilgisayarın peşine düşer ancak bir türlü işler istediği gibi gitmez ve üstelik Ferhat’a yalan söylemek zorunda kalır.

Haberin Devamı

Aslı, Ferhat’ı ve ailesini atlatmayı başarıp, yaşadığı bu tutsaklıktan kurtulabilecek midir? Kardeşinin kaybolduğunu öğrenen Cem, dayısı Namık’ın kirli işlerini açığa çıkarmaya çalışan savcı Yiğit’le birlik olup Aslı’yı aramak için kolları sıvar. Ancak farkında bile olmadıkları bazı engellerle karşılaşmak zorunda kalırlar. Her şeye rağmen kardeşinin izini bulan Cem, onu bulup Ferhat’ın elinden alabilecek midir?

 

BAKMADAN GEÇME!