Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2018 23:24

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı için araştırmalar kısa süre sonra başladı. 15 Ocak tarihli Siyah Beyaz Aşk 13. bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Macit Koper ve Selin Şekerci'nin dahil olduğu son bölümde Ferhat cezaevine girerken; Aslı, ölümle yüz yüze geldi. Şimdi ise tüm gözler yeni bölüm fragmanında. Peki Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Siyah Beyaz Aşk 'ta heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ferhat’ı kurtarmak için çırpınan Aslı, esas düşmanın yanı başındaki Ebru olduğunu öğrendi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 Ferhat'ın hapiste de başı beladaydı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferhat’ı kurtarmak için çırpınan Aslı, esas düşmanın yanı başındaki Ebru olduğunu öğrenir. Ebru’nun Şahin’in kızı olduğunu anlayan Aslı için yolun sonu mu? Ferhat, Ebru’nun kim olduğunu çözdü ama hapiste… Aslı’yı Ebru’nun elinden kim kurtaracak?
Ferhat, Yiğit’i kurtarmak için uğraşırken, içerde yeni edindiği dostu Azad ise ona sürpriz bir son hazırlıyor.

BAKMADAN GEÇME!