Sivok'a devler talip

Güncelleme Tarihi:

Sivoka devler talip
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2010 12:27

Udinese'den 5 milyon euroya transfer edilen Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok, Beşiktaş'tan ayrılması durumunda Almanya veya Portekiz yerine yeniden İtalya'da forma giymek istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın savunmadaki en istiktrarlı oyuncularından Tomas Sivok'a Avrupa'nın önde gelen kulüpleri takip oldu. Siyah-beyazlı kulüpte geçirdiği 2 yıl boyunca zaman zaman orta sahada, zaman zaman da savunmada görev yapan Çek futbolcunun, Almanya'nın Bayern Münih, İtalya'dan Milan ve Juventus ile Portekiz'in köklü kulüplerinden Benfica'nın transfer listelerinde olduğu öğrenildi.

İsviçre'nin sport.ch sitesinde çıkan habere göre; Sivok'un, Beşiktaş'ın bu kulüplerden bir tanesi ile anlaşması durumunda, ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

GÖNLÜ İTALYA'DA

Daha önce de İtalya'nın Udinese takımında 1 sezon forma giyen Çek futbolcunun, Beşiktaş'tan ayrılması durumunda yine İtalya'da top koşturmak istediği de gelen haberler arasında...

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin ise şimdilik bu transfere karşı çıktığı ancak bu kulüplerden sezon sonunda iyi bir tekif gelirse, Sivok'u göndermeye onay verebileceği de iddia edildi.

Haberin Devamı

Ancak Udinese'den 5 milyon euroluk bonservis bedeli ile transfer edilen Sivok'u, Beşiktaş yönetimi bu fiyatın altına satmaya sıcak bakmıyor.

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!