Sivil Toplum Estergon’da

Güncelleme Tarihi:

Sivil Toplum Estergon’da
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2008 00:00

Dünya Sivil Toplum Günü’nde Ankara Sivil Toplum Meclisi üyeleri Keçiören Estergon Türk Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Konyalı Restorant’ta Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) önderliğinde düzenlenen toplantıya çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Ankara Hürriyet’e Sivil Topluma Destek Ödülü verilirken, ödülü Ankara Hürriyet adına Deniz Gürel’e Vakıflar Genel Müdürü Yusuf Beyazıt verdi.

Başarılı sivil toplum kuruluşlarının ödüllendirildiği gecede Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’a da sivil toplum kuruluşu dostu ödülü verildi. Başkan Altınok’a ödülünü Bağımsız Sendikalar Federasyonu (BASK) Başkanı Resul Akay verdi.

Keçiören Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, demokrasinin yerleşmesinin temellerinden birinin sivil toplum kuruluşları olduğunu, dünyada ve Türkiye’de pek çok işin sivil toplum kuruluşları tarafından yapıldığını belirterek sivil toplum kuruluşlarının güçlendirilmesinin problemlerin çözümünü kolaylaştıracağını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!