Siverek’te sıcak asfalt çalışmaları

Güncelleme Tarihi:

Siverek’te sıcak asfalt çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 12:22

Siverek’te sıcak asfalt çalışmaları

Haberin Devamı

Mehmet SEZGİN / SİVEREK (Şanlıurfa), (DHA) ŞANLIURFA’nın Siverek ilçesinde ilçe belediye asfaltlama çalışmalarına başladı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, doğalgaz döşemesi, su şebekesi yenileme ve enerji nakil hatlarının yer altına alındığı Ayvanat ve Haliliye mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına başladı. Bir süredir ana caddelerde kazı çalışmalarının sürdüğü mahallelerde, yapılan çalışmaların mahalle sakinlerine anket ile sorulduğu belirtildi.
Mahallede çalışmaya yönelik anket yapıldığına dikkat çeken Fen İşleri müdürü Selahattin Özdoğan, "Bir anket çalışması yaptık. Bununla ilgili anket çalışması %90 üzerinde evet çıkmıştı, zaten bu anket doğrultusunda bu çalışmaları başlattık yoksa geçen sene yaptığımız yolları tekrar kazmanın bir manası yoktu. Vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda bu kanıya vardık doğalgaz elektrik ve içme suyu yer altına alındı. Şuanda gördüğünüz üzere hiçbir kablo açıkta yok, kışın bu mahallelerimizde elektrik sorunu vardı, bundan sonra inşallah o da olmayacak” dedi.  FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!