Sivas’tan Avrupalı Türklere çağrı

Güncelleme Tarihi:

Sivas’tan Avrupalı Türklere çağrı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 19:04

Sivas Valisi Davut Gül, düğünlerini Sivas’ta yapan Avrupalı Türklere, kentteki otellerin bir günlük balayı odasını bedava vereceklerini söyledi.

Haberin Devamı

VALİ Davut Gül Başkanlığı’nda Özel İdare’de ’Marka Kent Sivas Stratejisi Üst Kurul’ toplantısı düzenlendi. Kentin turizm alanında hızlı bir şekilde öne çıkması ve atılacak adımlarla yılın dört mevsiminde ziyaretçilerini ağırlayabilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya Vali Davut Gül’ün yanı sıra Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile bazı kurum ve turizm sektörü temsilcileri katıldı. Sivas’a daha fazla ziyaretçinin gelmesi, gelen ziyaretçilerin Sivas’ta daha fazla kalması ve kentin bu yönde tanıtımlarının yapılması amacıyla toplantının düzenlendiğini söyleyen Vali Gül, “Sayın Cumhurbaşkanımızın gurbetçi vatandaşlarımıza yönelik yaptığı ’Komşunu da al gel’ çağrısının ardından bizler de yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın kış aylarında misafirleriyle birlikte gelmeleri halinde Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde yüzde 50 indirim yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

BALAYI ODASI BEDAVA

Düğünlerini Sivas’ta yapan gurbetçilere de Sivaslı otel işletmecileri tarafından bir günlük balayı odasının hediye edileceğini ifade eden Vali Gül, yurt dışında yaşayan Sivaslıların kent için büyük bir potansiyel olduğunu söyleyerek, “Ulaşım alanında yapılan yatırımlar, Cumhuriyet Üniversitesi’nde mezun olan ve mezun olmaya devam edecek öğrencilerimiz, Sivas medyası ilimizin turizm tanıtımı hususunda önemli birer avantaj” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!