Sivas'ta amatör maçta olay çıktı

Güncelleme Tarihi:

Sivasta amatör maçta olay çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 17:13

Sivas'ta amatör maçta olay çıktı

Haberin Devamı

 Sivas'ın Divriği İlçesi'nde Divriği Demirçelikspor ile Şarkışla Belediyespor arasında oynanan Amatör Lig maçında maçında olay çıktı.

Sivas 1'inci Küme Amatör Lig müsabakasında 51 puanla lider olan Divriği Demirçelikspor ile 49 puanla ikinci sıradaki Şarkışla Belediyespor karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk yarısı Divriği Demirçelikspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona ererken maçın 2'nci yarısında Şarkışla Belediyespor penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı. Maçın son dakikalarına doğru ofsayt tartışmalarına neden olay pozisyonda konuk ekip Şarkışla Belediyespor 2-1 öne geçti. Bu golün ardından sahada da tribünlerde de gergin anlar yaşandı. Karşılaşmanın son dakikalarında Şarkışla Belediyespor'dan 2, Divriği Demirçelikspor'dan da 1 oyuncu kırmızı kart gördü. Maçın hakemi Yakup Bakır'ın maçı bitiren son düdüğünden sonra saha içi bir anda karıştı. Divriği Demirçeliksporlu futbolcular ve sahaya atlayan bazı taraftarlar hakemlere tepki gösterdi. Çıkan olaylara polis ekipleri müdahale etti. Olaylar sırasında Şarkışla Belediyespor'dan bazı futbolcular baygınlık geçirdi. Polis kalabalığa biber gazı ile müdahale etti. Olayların ardından hakemler ve konuk ekip kafilesi polis eşliğinde ilçeden ayrıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Maç sonu yaşanan olay

-Sahaya inen taraftarlar

-Futbolcu ve teknik heyetin hakemlere tepkisi

-Saha içerisindeki arbede

-Polislerin müdahalesi

-Taraftarların stat dışı görüntüsü

-Rakip takım otobüsünün polis eşliğinde ayrılması

HABER:HÜSNÜ ÜMİT AVCI/SİVAS, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!