Sivasspor'dan Kaya'ya hayırlı olsun ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Sivasspordan Kayaya hayırlı olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 16:30

Sivasspor'dan Kaya'ya hayırlı olsun ziyareti

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVASSPOR Kulubü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Mehmet Nebi Kaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Divriği Kaymakamlığı sonrası İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine getirilen ve kısa süre önce yeni görevine başlayan Kaya'yı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Başkan Otyakmaz, Sivas İl Özel İdaresinin mentin önemli kamu kurumlarından biri olduğunu belirterek, bu dönemde de kurumun başarılı hizmetlere imza atmaya devam edeceğine inandığını söyledi.

Genel Sekreter Kaya ise, Sivasspor'u yakından takip ettiğini ve cumartesi günü oynanan maçta Eskişehirspor karşısında çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdığını belirterek ligde geride kalan haftalarda başarılar diledi.

Ziyarette Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz, As Başkanlar Uğur Akkuş, Mehmet Ali Topal, Faruk Taşseten ile yöneticiler Mehmet Boyraz, Turan Ünal, Bahattin Eken ve Alper Kılınç da yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!