Sivasspor'da Tabata sesleri

Güncelleme Tarihi:

Sivassporda Tabata sesleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2010 00:00

Transfer çalışmalarına hız veren Sivasspor, Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Rodrigo Tabata'yı gündemine aldı.

Ligin ikinci yarısına güçlü bir kadroyla girmek isteyen Sivasspor, Almeida, Simao, Fernandes transferleriyle dikkati çeken Beşiktaş'ın Brezilyalı gole dönük orta saha oyuncusu Rodrigo Tabata'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Almeida, Simao, Fernandes'in transferinin ardından kadrosundaki yabancı sayısı 14'e yükselen Beşiktaş'ın yollarını ayırmayı düşündüğü 3 oyuncudan biri olan Tabata'ya talip olan Sivasspor, Beşiktaş ile sözleşmesi devam eden bu oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna dahil etmeyi planlıyor.

Tekniği ve oyun zekası ile dikkati çeken bir oyuncu olan Tabata'nın transferi konusunda Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın görüştüğü, kırmızı-beyazlı ekibin Brezilyalı oyuncuyla görüşmesinin ardından transferin netleşeceği öğrenildi.

Otyakmaz'ın, Türkiye'de Gaziantepspor ve Beşiktaş forması giyen Tabata'nın transferi konusunda yönetici Murat Şahin'i görevlendirdiği, Şahin'in Brezilyalı oyuncu ile görüşeceği belirtildi.

Savunma hattını da güçlendirmek isteyen kırmızı-beyazlıların, stoper transferi için de arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi. Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Fabio Alves Da Silva Bilica ve Galatasaray'ın milli oyuncusu Servet Çetin'i de gündemine alan Sivasspor'un, bir dönem kırmızı-beyazlı formayı giyen iki oyuncuyu kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

TRANSFERDE ROTA AVRUPA

Rıza Çalımbay ve teknik heyetin raporu doğrultusunda yurt içi ve yurt dışından transfer listesine 30'a yakın futbolcuyu alan Sivasspor, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. En az 3'ü yabancı olmak üzere 6 futbolcuyu kadrosuna katmayı planlayan kırmızı-beyazlılar, savunma, orta saha ve forvete yapacağı takviyelerle sezonun ikinci yarısında başarılı olmayı hedefliyor.

Transferde rotasını Avrupa ülkelerine çeviren Sivasspor'da, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yardımcı antrenör Bülent Albayrak'ın bazı futbolcularla görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Polonya'da bir futbolcu ile görüşen Otyakmaz ve Albayrak'ın, Çek Cumhuriyeti ve Hollanda'da transfer listesinde bulunan futbolcularla görüşmeler yapacağı kaydedildi. Sivasspor'un yerli bazı oyuncuları da kadrosuna katmayı planladığı ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!