Sivasspor'da dönüm noktası

Güncelleme Tarihi:

Sivassporda dönüm noktası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2010 10:27

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor'da gözler hafta sonu oynanacak Gaziantepspor maçına çevrildi.

Sezona iç sahada Galatasaray galibiyetiyle başlayan, ancak bu maçın ardından düşüşe geçen ve 5 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen Sivasspor, 3 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçına odaklandı.

Galatasaray maçının ardından bugüne dek geçen 47 günde ligde yaptığı 5 maçta galibiyete hasret kalan Yiğidolar'da, Gaziantepspor maçında tek hedef 3 puan. Galatasaray galibiyetinin ardından Bursaspor, Trabzonspor ve Manisaspor'a yenilen, Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor ile berabere kalan kırmızı-beyazlı ekipte, Gaziantepspor maçında tüm planlar galibiyet üzerine kurulu.

Ligde 6. hafta sonunda 5 puanla 16'ncı sırada yer alan Sivasspor'da camia, Gaziantepspor karşılaşmasını dönüm noktası olarak görüyor.

Hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Sivasspor'da, tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş'in hafif sakatlığı bulunuyor. Ceyhun'un maç gününe kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.

Sakatlığı nedeniyle önceki haftalarda forma giyemeyen Bruno Zita ile sakatlığı dolayısıyla bir süre sahalardan uzak kaldıktan sonra Manisaspor maçıyla tekrar formasına kavuşan Hayrettin Yerlikaya'nın durumlarının iyiye gittiği, takımla birlikte çalışmalara katıldıkları öğrenildi.

Sivasspor, Gaziantepspor karşısına cezalı Sedat Bayrak, Manisaspor maçında sakatlanan Murat Sözgelmez ve Sivasspor'a transfer olmadan önce Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Pafos Athletic takımına imza attığı gerekçesiyle Rum kulübünün şikayeti üzerine 4 ay hak mahrumiyeti cezası alan Yannick Kamanan'dan yoksun bir kadroyla çıkacak. Kamanan'ın cezasının büyük bir bölümünü tamamladığı, kısa süre sonra formasına kavuşacağı belirtildi.

Sivasspor ile Gaziantepspor arasında 3 Ekim Pazar günü saat 15.30'da 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçın biletlerinin satışı sürüyor. Gişede, VİP tribünü biletleri 15, maraton tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ise 5 liradan satılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!