Sivasspor'da 3 yerli transfer

Güncelleme Tarihi:

Sivassporda 3 yerli transfer
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2012 14:15

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, sağ bek Erhan Güven, Doğa Kaya ve Abdulkadir Özgen ile prensipte anlaştı.

Yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen Sivasspor, yurt içi ve yurt dışında transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin, bu kapsamda Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'ndan sağ bek Erhan Güven, Medical Park Antalyaspor'dan orta saha oyuncusu Doğa Kaya ile Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'dan forvet Abdulkadir Özgen ile prensipte anlaşmaya vardığı, transferlerin önümüzdeki günlerde resmiyete dönüşmesinin beklendiği öğrenildi.

Erhan ve Doğa'nın kulüpleriyle sözleşmelerinin 31 Mayıs'ta sona ereceği, bu iki oyuncunun, bir aksilik olmazsa, haziran ayında Sivasspor ile resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Bucaspor ile 31 Mayıs 2013'e kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncu Abdulkadir Özgen ile de anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın özellikle Eskişehirspor'dan eski oyuncusu Doğa Kaya'yı takımda görmek isteği belirtildi.

Çalımbay ve yardımcı antrenörlerin, yurt dışında transfer çalışmalarını sürdürdüğü, listelerinde bulunan oyuncularla görüşmeler yaptığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!