Sivasspor Ukrayna'ya gitti

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor Ukraynaya gitti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2009 14:08

Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda FC Shakhtar Donetsk ile yapacağı rövanş maçı için Ukrayna'ya gitti.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Ukrayna'nın FC Shakhtar Donetsk takımına 3-0 yenilen Sivasspor, bu maçın rövanşı için Sivas Havaalanı'ndan özel uçakla Ukrayna'ya hareket etti.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, havaalanında yaptığı açıklamada, bu maçta hem Avrupa kupalarındaki tecrübelerini hem de marka değerlerini artırmak için var güçleriyle yollarına devam edeceklerini söyledi.

Zor olacağını bildiklerini ifade eden Uygun, “Bu zorlukların üstesinden gelebileceğimizin farkındayız. Sivasspor güçlüdür, ayağa kalkmasını bilecektir, bilmiştir. Düzelme yolundaki takımın önümüzdeki haftalar içerisinde gerçek gücünü göstereceğini düşünüyorum” diye konuştu.
Sakatlıklar ve transferler konusunda yaşadıkları sıkıntılara değinen Uygun, “Bunlar da bizi çok etkiledi. Ama önümüzdeki haftalarda gerçek Sivasspor'u sevenlere inşallah izleteceğiz” dedi.

Sivassporlu futbolcu Cihan Yılmaz ise ilk maçta aldıkları yenilgiyi bu maçta telafi etmek istediklerini belirterek, “Çok sayıda sakat oyuncumuz var. Galip gelmek için oynayacağız. Elimizden geleni en iyi şekilde yapıp Türkiye'ye en iyi şekilde dönmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

SİVASSPOR'DA ÇOK SAYIDA EKSİK VAR

Sivasspor kafilesinde kart cezalısı Petkoviç ve Sedat Bayrak, sakatlıkları bulunan Mehmet Yıldız, Sezer Badur, Hayrettin Yerlikaya, Ersen Martin, İbrahim Şahin, Musa Aydın ile kendilerine kulüp bulmaları istendiği öğrenilen Faruk Bayar ve Murat Erdoğan yer almadı.

Eksik kadroyla Ukrayna ekibi karşısında mücadele verecek olan Sivasspor'da, dün de İngiltere Premier Ligi takımlarından Fulham'dan geçen hafta transfer edilen Hamer Bouazza kırmızı beyazlı ekipten ayrılmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!