Sivasspor moral buldu

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor moral buldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2009 14:12

Turkcell Süper Lig'de sıkıntılı bir dönem geçiren Sivasspor, Eskişehirspor karşısında aldığı 3 puan ile moral buldu. Kırmızı-Beyazlılar ilk yarının son maçından da iyi bir netice ile ayrılıp ikinci yarı farklı bir kimliğe bürünmek istiyor.

Haberin Devamı

Son iki sezon şampiyonluk mücadelsi vermesine rağmen bu sezon istediğini elde edemeyen ve alt sıralarda kalan Sivasspor, 2-1 kazandığı Eskişehirspor maçı ile haftaya moralli başladı. Sahasında 5 maç sonra galip gelen ve bu sezonki 3'üncü galibiyetini elde eden kırmızı-beyazlılar, üstte bulunan takımların da puan kaybetmesi ile sevincini ikiye katladı.

Eskişehirspor maçında iyi mücadele ederek kazandıklarını ifade eden Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, "Bizim için önemli bir 3 puan oldu. Bu maçta kazanmaya çok ihtiyacımız vardı. Şimdi önümüzde önemli bir Ankaragücü maçı var. Bu maçı da iyi bir netice ile kapatarak devre arasına rahat girmek istiyoruz. Takımın gücünü artırmak için çalışmalarımız var. İkinci yarıda bambaşka bir Sivasspor sahada olacak. Kadromuzu güçlendirerek öncelikle orta sıraları hedefleyen bir takım haline geleceğiz." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kırmızı-Beyazlıların devre arasında takımdan ayrılacak oyuncuları belirlediği öğrenilirken, transfer edilecek oyuncuların da büyük oranda hazır olduğu bildirildi. En az 3 yabancı oyuncuyu da kadrosuna katmayı planlayan Sivasspor'da gelecek ve gidecek oyuncularla ilgili açıklamalar ilk yarı bitiminde yapılacak.

HEDEF KUPA

Bu sezon ligde istediği yerlere gelemeyen Sivasspor, C grubunda mücadele edeceği Türkiye Kupası'nda iyi bir yere gelerek Avrupa vizesi kapmayı hedefliyor. Tarsus İdmanyurdu maçı ile kupaya başlayacak olan Sivasspor, burada final oymayayı hedefleyecek. Yönetimin de Avrupa kupalarına açılan en kolay yol olarak görünen Türkiye Kupası'na büyük önem verdiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!