Sivasspor Belçika yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor Belçika yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2009 00:00

Sivasspor, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Belçika'nın RSC Anderlecht takımı ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak yarın bu ülkeye hareket edecek.

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazanan Sivasspor, 3'üncü ön eleme ilk maçı için deplasman yolculuğuna yarın çıkacak. Maç hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-beyazlılarda hafif sakatlıkları bulunan Kamanan, Ersen Martin ve Hayrettin'in salı günkü maçta oynayabilecek duruma geleceği kaydedildi.

Sivasspor, sakatlıkları nedeni ile henüz takımla birlikte çalışmalara başlayamayan Sezer Badur ve Mehmet Yıldız'dan yoksun olarak bu maça çıkacak. Kırmızı-Beyazlılar, yönetici ve maç için bu ülkeye gidecek bazı taraftarlar ve basın mensupları ile birlikte yarın Sivas Havaalanı'ndan kalkacak.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, güçlü bir rakip ile karşılaşacaklarını bildiklerini tekrarlayarak, ilk maçta kontrollü bir oyun ve iyi bir netice ile Türkiye'ye dönmek istediklerini söyledi. Futbolcular da ilk maçta iyi bir netice almak istediklerini belirterek, hazırlık dönemi sonrasında takımın daha iyi duruma geldiğini dile getirdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!