Sivas Fen Lisesi'nde bilim fuarı

Güncelleme Tarihi:

Sivas Fen Lisesinde bilim fuarı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 17:11

Sivas Fen Lisesi'nde bilim fuarı

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Fen Lisesi’nde 'TÜBİTAK-Sivas Fen Lisesi 5'inci Bilim Fuarı' düzenlendi. Fuarda, 9'uncu sınıf öğrencileri üçüz öğrenciler Sena, Feyza ve Beyzanur Köksal ilgi odağı oldu.
Okul salonunda düzenlenen programa Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan, Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Bülbül, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Bilim fuarı açılışı öncesinde Fen Lisesi Müdürü Enver Özcan kısa bir selamlama konuşması yaptı. Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan ise; "Öğrencilerimizin hepsi birbirinden değerli ve inanıyorum ki iyi yerlere gelecekler. Bilim fuarları sayesinde öğrencilerin bakış açıları değişiyor ve daha çok bilgi sahibi oluyorlar. Ben, fuarda emeği geçen bütün öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ediyorum" dedi.
Konuşmasının ardından açılış kurdelesini kesen Tan, daha sonra Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Bülbül ve beraberindekilerle birlikte bilimsel çalışmaların yer aldığı stantları gezerek öğrencilerden proje ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Bilim fuarında matematik alanındaki oyun ve çalışmalarıyla katılan 9'uncu sınıf öğrencileri üçüz öğrenciler Sena, Feyza ve Beyzanur Köksal ise ilgi odağı oldu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!