Sivas aceleci değil

Güncelleme Tarihi:

Sivas aceleci değil
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2010 15:07

İç transferde sözleşmesi biten bazı oyuncularıyla anlaşan, dış transferde ise Mehmet Nas'ı kadrosuna katan Sivasspor, transferde acele etmiyor.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Sivasspor, iç ve dış transfer görüşmelerini sürdürüyor. Takımın iskelet kadrosunu korumaya çalışan ve öncelikle sözleşmesi sona eren oyuncularıyla yeniden anlaşan Sivasspor, ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu transfer etmek için acele etmeden dış transfer çalışmalarını yürütüyor.

Nokta transferler yapmak için çalışmalarını sürdüren kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki transfer komitesi, ses getiren, yıldız oyuncu transferi yerine takıma faydalı oyuncular transfer etmeyi planlıyor.

İç transferde sözleşmesini uzattığı Mehmet Yıldız, Murat Sözgelmez ve Hayrettin Yerlikaya ile 2'şer yıllık mukavele imzalayan Sivasspor, sözleşmeleri sona eren Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli ile de sözleşmelerini uzatma konusunda anlaşmaya vardığını açıklamıştı. Bayrak ve Dereli'nin resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Gole dönük orta saha oyuncusu Musa Aydın ve Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç'in de aralarında bulunduğu bazı oyuncularla yollarını ayıran Sivasspor'un, geçen sezonki kadroda yer alan yabancı oyunculardan sadece Fransız forvet Yannick Kamanan ve Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'yı kadroda tutma kararı aldığı öğrenildi.

Takımdan ayrılmak isteğini kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile teknik direktör Mesut Bakkal'a ileten ve bu konuda izin alan İbrahim Dağaşan'ın durumu ise henüz belirsizliğini koruyor.

DIŞ TRANSFERDE MEHMET NAS KADROYA DAHİL EDİLDİ

Dış transferde şu ana dek sadece, geçen sezon Manisaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Nas'ı kadrosuna katan Sivasspor'un, bazı oyuncularla da prensipte anlaştığı belirtiliyor.

Bu oyuncular arasında, bir dönem Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Ankaragücü gibi takımların forması giyen Ceyhun Eriş'in de ismi geçiyor. Futbol kariyerinde, son olarak geçen sezon İsveç 2. Lig takımlarından Assyriska Föreningen ekibiyle 4 aylık sözleşme imzalayan tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş'in, Sivasspor ile prensipte anlaştığı iddia ediliyor. Sivassporlu yöneticiler Ceyhun ile görüşmeleri doğrularken, resmi sözleşme imzalamadan bir açıklama yapmanın doğru olmayacağını belirtiyor.

Sivasspor'un, yeni sezonda kadrosuna biri kaleci olmak üzere 5-6 oyuncuyu katması bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!