Sistem seninle besleniyor!

Güncelleme Tarihi:

Sistem seninle besleniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2012 00:00

Altı yıldır gönüllüler tarafından organize edilen dayanışmanın festivali Rock-A, bu sene 3-4-5 Ağustos’ta yine İzmir Foça’da. 25 alternatif müzik grubu ve müzisyenin sahne performanslarının yanı sıra, festival bünyesinde alternatif atölye çalışmaları da gerçekleştirilecek. Özgürlükçü ve eşit bir dünya hayalini paylaşan herkes İzmir Foça’da bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Geçen yıl “Özgürlük! Herkese... Her şeye!” sloganıyla hareket eden Rock-A, bu yıl ‘Sistem Seninle Besleniyor’ sloganıyla tüketim ve enerji politikalarına gönderme yapıyor. Altıncı yılında da ekolojik, özgürlükçü ve eşit bir dünya hayalini paylaşan herkesi çadırları, uyku tulumları ve bütün iyi dileklerini yanına alıp; paylaşmanın, dayanışmanın, eğlenmenin festivaline çağırıyor. Üç gün sürecek festivalde, bir yandan denizin ve müziğin tadını çıkarıp, bir yandan da tölye çalışmalarına katılabilirsiniz.

/images/100/0x0/55ea931cf018fbb8f888e8df

BU FESTİVALİN MÖNÜSÜ DE ALTERNATİF

Festival süresince Türkiye’nin çeşitli illerinden bir araya gelen insanlar, bir yandan gündelik yaşamlarının stresinden uzaklaşarak özlemini duydukları yaşamı sürecekler. Öte yandan karşı durdukları Nükleer Santraller’i, HES’leri, GDO’ları, kadın cinayetlerini, LGBTT bireylerin yaşadığı ayrımcılığı, hayvan hakları ihlallerini ve gelir dağılımındaki uçurumları protesto ederek alternatif bir dünyanın mümkün olabileceğini gözler önüne serecekler. Her türlü tahakküme karşı duruş sergileyen festivalin bu yılki mönüsünde yine endüstriyel hayvan çiftliklerinde öldürülen hayvanlardan elde edilmiş yiyecekler olmayacak. Üstelik festivale katılım veya konaklama ücreti vermeyeceksiniz. Festival alanındaki yiyecek içecek harcamaları dışında, sıkça kullanılan sloganda olduğu gibi “deniz, kum, güneş; bu festival beleş!” Detaylı bilgi için; www.rock-a.org

Haberin Devamı

SAHNEDE KİMLER VAR?

Adrenalin, Ambulans, Aysu & 4. Dünya, Badoboombox, Bandista, Bang, Deli Gömleği, Entu, Enzo Ikah, Eski Bando, Flört, Mavi Sakal (Karapaks), Meriva, Nayah Sound System, Necropolis, Rainbow Box, Red House, Salia Balia Band (Midilli - Yunanistan), Simurg, Sky Crawlers, Takatuka Band, Ters Açı, Yavuzcan Çetin & Durmayan Orkestra.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!