Şişmanladığım için kocam beğenmez oldu

Güncelleme Tarihi:

Şişmanladığım için kocam beğenmez oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2001 02:05

FİFA kokartlı eski hakemlerden Oğuz Sarvan, ‘‘beni toplum önünde küçük düşürüyor’’ diyerek karısından boşanmak için mahkemeye başvurdu. Mimar Ayşe Derya Sarvan ise iddiaları komik diye niteledi ve Sarvan'ın iki yıldır bir başka kadınla yaşadığını söyledi.

Eski hakemlerden FİFA kokartlı Oğuz Sarvan, mimar olan olan 20 yıllık eşi Ayşe Derya Sarvan'dan boşanmak için mahkemeye başvurdu. Sarvan, Karşıyaka 4'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'ne verdiği üç sayfalık boşanma dilekçesinde, ‘‘Eşimle farklı mizaca sahibiz. Sade ve düzenli bir hayat istiyorum. Kendisi zenginlik meraklısı, beni toplum önünde küçük düşürüyor. Yemek yapmıyor, son beş yıldır cinsel ilişkimiz bile yok’’ dedi.

Avukatı Bekir Çoşkuner aracılığıyla mahkemeye cevap dilekçesi veren mimar Ayşe Derya Sarvan ise 100 milyar lira maddi ve manevi tazminat ile kendisi ve çocukları için aylık 500 milyon lira nafaka istedi. Ayşe Derya Sarvan, ‘‘Eşimin iddiaları komik. Mizacımızın farklı olduğunu 20 yıl sonra mı anladı? Aileden gelen zenginliğim var ve bütün mallarım çocuklarımın üzerinde. Mimarım ve geç saatlere kadar çalıştığım için zaman zaman yemek yapamayıp dışardan getirttiğim doğru. Ama mesele bunlar değil. Son yıllarda kilo aldım. Beni beğenmez oldu. Kendisi eve geceleri geç gelmeye başladı. Yaptığım araştırmada genç bir kadınla birlikte yaşadığını öğrendim.’’ dedi.

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!